perjantai 4. huhtikuuta 2014

Rakkaushololakkaus ja parit ostokset

Glitterräpellykset sai väistyä, kun piti saada vähän holoa kynsille auringon innostamana. Jossain blogissa bongasinkin tämän kaunottaren joka muistutti että itseltäkin tämä löytyy, ja kauan sitä kuolasinkin viime kesänä.. Eli yksi lakkalaatikkoni suurimmista aarteista, Orly Miss Conduct.


Otin nyt toisenkin lakan kaveriksi, peukalot ja nimettömät lakattu samaan tyyliin, pilkuissa Orly.  


Kävin aamulla uimassa, altaan päähän paistoi aurinko, siinä oli kiva ihastella lakan kimallusta.. hyvä että muisti uida välillä! Nyt iltapäivällä sai jo vähän maanitella aurinkoa esiin että sai kuvattua, vähän pilvisempään suuntaan on nyt mennyt..


Eli käytössä Orly Miss Conduct ja Nails Matt Red Wine. Tuo Seppälän mattalakka on kyllä aika peittävää tavaraa, yksi huolellisesti lakattu reilu kerros riitti. Kyllä ne nyt kirkasta valoa vasten kuultaa vähän mutta noin normaalisti katsellen ei. Kaunis värikin tuo on, niin mattana kuin kiiltävänäkin. Ainoa huono puoli tuossa on sudin koko, se on ihan liian iso! Ei tahdo mahtua pullon suusta sisään, ihan tajuttoman paksu. Ehkä sitä voisi yrittää varovasti trimmata.. Orlyn sudissa taas päinvastaista moitittavaa, pitkä ja kapea, omat hankaluutensa siinäkin mutta annettakoon hälle anteeksi. Muuten kyllä ainakin tämä lakka käyttäytyy hyvin.

Uintireissun jälkeen kävin miehen kanssa syömässä subit lounaaksi ja siitä tutkimaan kirppistarjontaa. Ihan ok reissu, muovikassillinen lastenvaatteita 7 eurolla.. :) 

Ja seuraava etappi oli Anttila, olin päättänyt hyödyntää Essietarjouksen ja ostaa jonkun kivan kesäsävyn.. 


Mukaan lähti Sunday Funday, tästä löytyy se ihana hopeashimmer. Viime kesänä arvoin tämän ja The Girls Are Out-lakan välillä pitkään kun en raaskinut ostaa kuin yhden, nyt löytyi siis tämä kaveriksi, kiva juttu :) 


Toinenkin tarjoustuote, Sally Hansenin kynsinauhavoide, miksi tätä nyt suomeksi pitäisikään sanoa. Viime kesänä kynsimiitissä tämä tuli joillekin lahjapussukassa vaan itse jäin nuolemaan näppejäni. Kiinnosti kuitenkin päästä testaamaan, nyt sain aikaiseksi hankittua tämänkin. Ai miten niin mietin ostoksia kauan? :D Onko 10 kuukautta pitkä aika harkita alle kymmenen euron ostoksen tekemistä..? 


Ja kolmas vielä, ei nyt liity kynsiin mutta silti. Vadelman ja karhunvatukan tuoksuinen kuoriva suihkusmoothie. Tällekin kaipaisi suomenkielistä nimeä.. :D Tykkään tämän sarjan tuotteista, nuo tuoksut on vaan niin ihania! Marjoja ja hedelmiä.. Vähän ois himottanut myös saman tuoksuinen vartalovoi mutta jäi kauppaan, sitä sorttia on vähän liian monta avattua purnukkaa.. :) Ja yksi niistä on vadelman tuoksuinen niin riittänee.

Kyllä tuo aurinko vaan piristää! Nyt tämä alkaa laittamaan ruokaa niin saa isäntä ja tytär murua rinnan alle kun tulevat kotiin, sitten olisi suunnitelmissa vaihtaa vähän kukille multia ja koittaa siistiä pihamaata "talven" jäljiltä. :)

6 kommenttia:

  1. Kivat kynnet ja ostokset.Laitan sen voiteen sulle viimeistään maanantaina postiin =)

    VastaaPoista
  2. Miss Conduct on kylla ihana. : ) Ja mulla on toi sama suihkusmoothiekin! Ja samaten tuota Sallyakin oon pyoritellyt hyppysissani useaan kertaan, mutta en oo viela ainakaan ostanut, kerrohan sitten miten se toimii vai toimiiko! : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se upea lakka :)
      Jotenkin tuon suihkusmoothien tuoksu ei käytettäessä ollut yhtä hyvä ku mitä pulloa haistellessa, vähän oudon karvas.. :/ Vaan eiköhän se käytettyä tule, muuten ihan mukava.
      Juu näiden lakkausten poiston yhteydessä ajattelin tuota kokeilla, kerron toki kun kerran pyydetään :)

      Poista

Saa kommentoida!