tiistai 25. helmikuuta 2014

Päivä 29: Inspiroidu yliluonnollisesta

Noniin, päivän 30 jälkeen päivä 29. Mikähän tulee seuraavaksi, vaihtoehtoja ei kyllä taida enää olla. Pitääköhän sitä vielä ottaa ja tarkistaa onko tehnyt jokaisen päivän.. :D

Tämä saattaa olla hiukan kaukaa haettua. Tuossa koristeita pyöritellessä silmä osui samettipulveriin, jonka sain lahjaringistä marraskuussa, enkä edelleenkään ole tätä tavaraa kokeillut aiemmin. Koitin jotain sillä tehtävää siis keksiä. Tuo höttö on vaaleanpunaista ja jostain sain päähäni irvikissan. Jossain blogissa olen tainnut nähdäkin semmoisen nimenomaan samettipulverilla tehtynä.. Ja eipä irvikissa ainakaan luonnollinen kissimirri ole.. :D Sillä mennään siis.

Joka kynteen en alkanut pulveria pistämään, mutta keräilin vähän muuta sälää Liisa Ihmemaassa-teemaan sopivasti, violettia ja pinkkiä ja hiukan glitteriä.. :D Ja irvikissahan on vaaleanpuna-violettiraidallinen.


Noiden glittereiden asettelu oli kyllä hauskaa puuhaa.. :D Kokonaisuudessaan taisin näitä kynsiä tehdä noin 2,5 tuntia, hitusen nopeampikin olisi voinut olla mutta sattui mystinen onnettomuus teippien kanssa.. Ihan ensin olin luonnollisesti lakannut pohjat, aluslakka, pari kerrosta väriä sekä seche vite. Ensin aloin tekemään noita glitteröverikynsiä, joihin luonnollisesti meni aikaa eniten. Ihmetystä aiheutti siis se että samettiraitakynsissä ensimmäinen teippisuikale nimettömässä veti kaikki lakat mennessään! Käytin ohueksi suikaleeksi leikattua maalarinteippiä, outoa kun ei se noin ole ennen tehnyt.. Eli siihen kynteen uusiksi lakat, onneksi nyt muiden kohdalla ei käynyt noin. Tyven raita meni vähän pieleen mutta en nyt sitä viitsinut alkaa uudestaan korjailemaan, veikkaan ettei nämä pulverit muutenkaan kovin kauaa siistinä pysy.


Tästä näkyy vähän noiden glitterraitojen värit paremmin, on muuten niin mahdottomia kuvattavia. Ihmeen tasaisesti asettui nuo ranskisrajausten glitterit, ei turhia törröttele vaikka niiden päälle ei tietenkään voinut päällyslakkaa vetäistä. Vähän hoksasin senkin myöhään.. :D Näistä tuli aika kivat kynnet kyllä :)


Käytössä Nails Matt Heaven, samettipulveri ja kolme sorttia pyöreitä irtoglittereitä. Nuo isot pyöreät olen tilannut Adeninasta joskus aikoja sitten, sametti ja pienempi glitter on tosiaan lahjaringistä. Noita isoja glittereitäkään en ole aiemmin käyttänyt, jo oli aikakin! Pienistäkään en ole ihan varma, saattaa olla nekin ekaa kertaa testissä.

Tänään kotiutui myös arvontapalkinto!


Saran blogissa oli postaus missä sai ystävänpäiväteemalla kysellä kysymyksiä pariskunnan molemmille osapuolille, ja kysymysten lähettäjien kesken oli pieni arvontakin. Arpaonni suosi minua! Palkintona karkkipötkö ja OPI Nothin' mousie 'bout it. En varmana oo ainoa joka rakastaa noita Saran Cupcake-piirroksia, ne on vaan NIIN söpöjä! <3 Ihan tajuttoman ihana! :D Karkitkin hyviä, yhden jo maistoin. :)


Ja tuo lakka, nam! Paitsi että noiden sydänten kalastelu pullosta on lähestulkoon mahdoton tehtävä.. :D No, luultavasti käytän tätä useimmiten kuitenkin niin että asettelen sydämet ihan yksitellen.


Söpönen on pohjavärikin! Ja on noi niin sieviä nuo sydämet että kyllä niitä nyt viitsii onkia pullosta vaikka se hankalaa olisikin.

Mulla on kyllä nyt tuijottelukynnet. Pyöreitä glittereitä on kyllä siinäkin mielessä ilo asetella että ne on yhtä pyöreitä joka suunnasta! Ihan kivat överit kyllä.

Päivä 30: Inspiroidu tutoriaalista

Hyvä minä, niin tohkeissani odotin välineitä tätä lakkausta varten ja odotin just tätä päivää että huomasin kesken lakkauksen teon hypänneeni yhden päivän yli, nyt olisi ollut yliluonnollisen vuoro, eikä tutoriaalin. Eikä nämä kynnet varsinaisesti edes olisi sen arvoiset.. No, kuljetaan kuitenkin ajassa taaksepäin sitten seuraavaksi ja tehdään päivä 29 kolmannenkymmenennen jälkeen, en viitsi tai osaa postauksia ja lakkauksia luonnoksissakaan seisottaa.. :D

Tähän yhdistetään taas kerran myös lakkaushaaste-ryhmän viikon aihe, turkoosi. Väri nyt on vähän sinne päin mutta lähin mitä sattui löytymään. Ehkä petroolinsininen, joku sinertävävihertävä kumminkin, tarpeeksi lähellä sanon mä.. :D

Tutoriaali jonka tahdoin tähän päivään ottaa oli tämä. Oli niin hauska tuo punoskuvio että piti päästä kokeilemaan. Lopputulos on sinnepäin.. en oikein saanut noita pikku neliöitä rakennettua. Ja sivellin jota testasin olisi ehkä pikkuhiukkasen saanut olla vielä ohuempi.. Seliseli. Pari kertaa kyllä kävi mielessä että heitän tämän yrityksen kokonaan romukoppaan, ja keksin lennosta jotain siihen päivään mikä nyt olisi oikeasti tähän väliin kuulunut.. :D 


Ihan hyvä että aloin vaan yhteen kynteen per käsi tuota väsäämään.. On reiluhko kerros lakkaa nyt nimettömissä, kun molemmilla väreillä piti korjailla sieltä sun täältä ja useampaan kertaan. No, yritys hyvä.. Decaleistakin huomasin vasta kynnelle niitä asettaessani että nämähän oli mustavalkoisia eikä mustia, höh. Antoivat sekunnin aikaa liikutella, on se nyt tyhjää parempi.. Glitterkynnet on sentään kivat. Paitsi että etusormen lakkaus näemmä vetäytyi kärjistä. Jippijaijee. Ikäänkuin turhautumista havaittavissa..? :D Olen todella pahoillani mutta en edes viitsi putsata reunoja kunnolla, kun veikkaan nimettömistä löytyvien lakkakerrosten olevan sen verran paksuja ettei edes Seche niitä kuivata, ja herään aamulla lakanankuvat kynsilläni.


Käytetyt lakat Rimmel Sky High, Technic Jet Black ja L'Oreal Gold Leaf


Heitetääs loppukevennykseksi purkautumisen perään kuva todisteeksi että tikutus hoidettu, ja lajittelukin saatu tehtyä. Meni siinä kyllä hetki.. Noita on kiva hipelöidä ja on ne nättejä! Muutama löytökin tuli tehtyä, hoksasin että hei tuo on ihana, pitää käyttää pian.. :D
Oli muuten vähemmän mitä kuvittelin, vain 114 kappaletta! Jotenkin noiden tikkujen laskeminen on helpompaa kuin pullojen, aika paljon kevyempi tehtävä.. :) Pari lakkaa nyt on tulossa vielä, yksi arvontavoitto ja Ginan Whitekin vielä, kaksin kappalein kun sain siskon nakitettua tarkistamaan tilanteen Turussa ja löytyi. Nimenomaan kaksi pulloa oli sielläkin.. :D Essien Blanc alkaakin jo vedellä viimeisiään. 
Ja nyt vielä muistin että chinan holopäällyslakkakin tuolla on, olisikohan sen tikuttamisessa jotain järkeä?

sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Tuliaisia Amerikan mailta

En ehtinytkään jatkaa tikkuilua eilen illalla, olikin hiukan ohjelmaa. Itsellä oli työpäivä ja isäntä oli inttikavereidensa kanssa risteilyllä, joten pikkusisko tuli poikaystävänsä kanssa lapsenlikaksi. Illalla heti töiden jälkeen lähdin viemään heitä kotiin ja hakemaan miestä Turusta, ja piti siinä yksi isännän kavereistakin käydä kotiinsa heittämässä. Taisi olla jo 11 kello kun kotia itse päästiin ja Putous oli katsomatta, jäi tikkuilut siis.. :D

Tämä sisko tosiaan palasi muutama päivä sitten reissusta, oli käynyt Los Angelesissa, ja pitäähän sitä siskolle tuliaisia tuoda, mitäpä muuta kuin kynsilakkoja.. :D


Revlon Pink Pineapple. Hempeän vaaleanpunainen tuoksulakka, oikein makealta ananakselta tuoksuu! Onneksi tuo tuoksu ei ole hirveän voimakas, väri kun tässä on oikein käyttökelpoinen minulle. :) Tuo korkki on kyllä hiukan epäkäytännöllisen muotoinen..


Victoria's Secret Just Dance. Ihana pinkki! Ja kimallus! Oo! Tässä kuvassa väri ei näy ihan oikein tuossa tikulla, alemmassa näyttää oikealta.


Siinä molemmat tikulla, molempia kaksi kerrosta ja päällyslakka. Siis katsokaa nyt tota kimmellystä miten nätti! Sisko taitaa tuntea mut..? Ei huonot tuliaiset. :)

lauantai 22. helmikuuta 2014

Tikusta asiaa

Eilen tuli postilaatikkoon kortti ilmoitellen isokokoisesta kirjeestä. Heti töiden jälkeen säntäsin päätä pahkaa hakemaan postia tuolta Salesta, miettien mitä mahtaa löytyä, kun odottelin tässä useampaa eri pakettia saapuvaksi. Positiivinen yllätys, paketteja oli kaksi jotka oli vedetty kuminauhalla kiinni toisiinsa. :D Yhtä arvontavoittoa vielä odottelen. Mutta nämä saapuneet paketit pitivät sisällään alkuviikosta tehneeni tilauksen Adeninasta, sekä muutaman pussillisen swatch-tikkuja. Jälkimmäisestä kiitokset Ninnalle joka tilaili nämä maailmalta samalla kun hommasi itselleen täydennystä, itselläni kun ei paypal-tiliä ole enkä sellaista uskalla myöskään ottaa.. :D


Arvatkaapa mitä tein eilen illalla.. :D Otin tikutuksen lisäksi hommakseni pullojen suiden putsauksen. Jotenkin nuo vanhemmat lakkapullot olivat hiukan sottaisempia, muutama sellainenkin tuli avattua jotka olen ihan harrastuksen alussa hankkinut ja kerran lakannut.. Ja hurahduksesta kohta vuosi, hups.


Siinä tikku poikineen tulossa, ei ihan kaikkia eilen tikutettuja vielä. Pähkäilin hyvän aikaa montako kerrosta lakkoja tikulle laitan, ja hain vähän kynsikoristelut-ryhmästäkin vertaistukea. Päädyin kahteen kerrokseen, näin muistaa parhaiten ja näkee ne peittävimmät heti. Päällyslakkaa lisäksi, paitsi tietysti tekstuuri- ja mattalakkoihin. Mattalakkojen lakkaamista puoliksi päällyslakalla kyllä harkitsin, mutta hoksasin että näkyyhän se kiiltävänä  kirkkaiden tikkujen toiselta puolelta, varmaan ihan tarpeeksi lähellä totuutta. :D


Yhden renkaan sain valmiiksi, siinä olisi tekstuurit. Lumene Hiekan hehkua ja p2 sand style Illegal ovat muuten todella lähellä toisiaan, nuo kaksi punaista etualalla Ero on pikkiriikkinen. Toisaalta sellainenkin parivaljakko tuli vastaan jotka näyttivät pullossa olevan hurjan lähellä toisiaan mutta tikulla taas ero oli kuin yö ja päivä. Kyllä tuntuu ihan olevan hyvä idea tämä tikutus!
Järjestyksen päättäminen oli kyllä aika pähkäilyä, ja tuskin hiekkalakat hankalin rivi oli, ne sentään kuuluu selkeästi samaan tikkuun. Loput kun on tikutettu niin siinä vasta palapeliä onkin..  Holot yhteen, flakiet toiseen.. No, ihan mukavaa puuhaa tuo on. Ja saahan sitä järjestettyä kaikki uudestaankin jos siltä tuntuu. :)

Hiukan yli puolet lakoista nyt tikuilla, taidan jatkaa urakkaa taas illalla.

Tosiaan, Adeninan pakettia odottelin jotta pääsisi tekemään 31 päivän haasteen seuraavaa lakkausta, mutta jostain syystä kun on lakannut reilut 50 tikkua ja putsannut suurimman osan kyseisten pullojen suista niin hirveästi taiteiluun ei tunnu virtaa riittävän. Toisekseen kello oli lähemmäs kymmenen kun aloittelin puuhaa, ja samalla juoksentelin vähän väliä pannuhuoneessa lämmittämässä huushollia.. Jotakuinkin valmista tuli vasta puolenyön jälkeen. Lakkaa piti silti kynsille saada, ja kyllä vei sekin oman aikansa, vasta tunti aluslakan laiton jälkeen sain päätettyä mitä lakkaan.. Tunnin aikana taisin kävellä tietokoneen ja tikkurivistöjen väliä muutamaan kertaan, tiirailemassa värejä ihoa vasten ja valoa vasten ja ja ja... :D

Nyt hämärien kuukausien aikana varastoihin on saapunut jokunen Chinan holosöpöläinen joilla ei ole raaskinut lakata auringonvalon puuttumisen takia, vaikka mieli olisi tehnyt, nyt kuitenkin nappasin yhden noista kun näyttivät niin nätiltä tikutettuina.


Kynsille päätyi nyt China Glaze Hyper Haute. Todella ihana sävy kyllä ilman aurinkoakin, kuva napattu salaman kanssa niin näkyy tuosta jotain holoa pikkuhiukkasen.. Ja omasta mielestä ainakin sopii omalle ihonsävylle. Keskellä yötä lakkaaminen kyllä vaikutti lopputulokseen, molemmissa peukaloissa pienet kaljut kohdat.. :D No, nyt en jaksa tuosta enää välittää, itse olen kumminkin ainoa joka asian huomaa, ja illalla putsailu ja tikutus jatkuu niin tämä lakkaus on joka tapauksessa entinen.

perjantai 21. helmikuuta 2014

Vaaleanpunaiset prinsessakynnet

Täällä odotellaan edelleen Adeninan tilausta, samoin laatikkoon pitäisi ilmestyä kohtapuoliin pari muutakin pakettia. Ne kun saapuisivat kaikki nyt kerralla niin hyvä olisi.. Viikonlopuksi puuhaa, muutakin kuin töissäkäynti siis. 

Torstainen työpäivä oli jälleen erityisen rankka kynsille, illalla pääsi taas lakkauspuuhiin. Pinterest tarjosi jälleen inspiraation, ja vaikka vastahan noista ystävänpäiväviikon söpöilyistä päästiin niin erittäin hempeällä linjalla mennään taas. 


Simppelit mutta söpöt! Saa sitä sitten varmaan näpertää ihan tarpeeksi kun saan parempia siveltimiä käsiini, nyt kun on oikeastaan vain yksi hyvä, jolla siis siivoilen ylimenneet lakat. Nyt on kärjet vedetty vapaalla kädellä ja rajaus pienehköllä dotting toolilla.


Ja käytössä Nails Matt Day Dream, China Glaze Fairy Dust ja Essence it's purplicious. Ensin vähän epäilin tuota essencen sopivuutta tähän mutta kyllä ihan tykästyin lopputulokseen. Ja Fairy Dust on kyllä tässäkin lakka paikallaan, kimmeltää kyllä ihanasti! Vähän hankala se oli noin pienelle alalle ja poikittain levittää, mutta onnistui nyt kumminkin. Hassu tuoksu siinä on, ei nyt sinänsä kovin paha mutta erottuu joukosta. Tai harva kynsilakka nyt taitaa varsinaisesti hyvältäkään tuoksua, jos ei siis varsinaisista tuoksulakoista puhuta.. 

Ehkä seuraava lakkaus jatkaisi jo sitä haastetta, melkein loppu jo sekin rupeama..

keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Korjaus edelliseen lakkaukseen

Hiljaista on.. kattooko kaikki jääkiekkoa? :D

Noniin, päädyin putsaamaan sotkut nimettömistä ja tekemään nuo punaiset täplät myös niihin. Vähän aikaa kun olin noita katsellut niin ihan hauskathan nämä.. :)


Näissä lakat edelleen Essie Blanc ja Golden Rose Rich Color 21

Nyt on vähän vähemmän asiaa. Ja muutenkiin kirjoittaminen hidasta, Suomen peliä 5 minuuttia jäljellä.. :)

Päivä 28: Inspiroidu lipusta

Vähiin käy ennen ku loppuu..
Tämä oli taas hankala. Oishan sitä ihan suomen lipulla mennä, tänään kun jääkiekkoakin tulis jota varmaan taas sivusilmällä seuraan.. Oikean sävyinen sininen multa kyllä taitaa nyt puuttua. Joka tapauksessa tähän päivään valikoitui nyt Japani, helpot värit. Tähän piti taas sekoittaa lakkaushaaste, aihe tällä viikolla talviolympialaiset. Ois kyllä ollu parempi ilman, tuo lisäys ei saanut aikaan muuta kuin hitonmoisen sotkun.. :D


Aika outo.. :D Eli Japanin lipusta sain idean noista eri kokoisista punaisista pilkuista, ihan kirjaimellisesti lippukynsiä en halunnut alkaa tekemään. Kuten sanottu, nuo olympialaisteema-aksenttikynnet on ihan kauheat sotkut, muuten näitä kynsiä ehkä katselisikin jonkun aikaa. Päällyslakkakin uupuu, en viitsinyt alkaa tuhlaamaan secheä tai kaivamaan laatikoista muutakaan, poistoon lähtee.. Nuo rinkulat oli vähän tuollainen random-kokeilu, testasin saanko mehupillillä mitään aikaiseksi.. :D No, vaihteleva menestys.
No mutta nuo muut kynnet on tosiaan ihan kivat. Vaikka eivät ole nuo täplät pyöreää nähneetkään..

Vähän vielä pitää harkita hankkiutuuko eroon pelkistä rinkuloista vai vaihtaako lakkauksen kokonaan. Seuraavaan haasteen päivään tutoriaali on jo valittu, kauhea hinku päästä toteuttamaan! Toisaalta taas sitäkin kannattaisi ehkä odottaa pari päivää, kun tilasin vinon pinon sälää ja työvälineitä Adeninasta, jossa alkoi eilen loppuunmyynti. Voi surku, lemppariverkkokauppa. Joka tapauksessa tulossa parit sivellinsetit joista saattaisi olla toteutuksessa hyötyä.. Firman fb-sivuilla on kyllä tiedote että tilausten käsittely ruuhkautunut suuren tilausmäärän takia, eli saa nähdä miten pian tilaus tipahtaa postilaatikkoon..  


Käytetyt lakat Essie Blanc, Golden Rose Rich Color 21, Technic Jet Black, Classics Metallic 13, Wild&Mild Neon Chic, Rimmel Sky High ja China Glaze Fairy Dust.

Blanc alkaa olla vähissä, alkais olla kohta aika löytää se Ginan White jostain..

tiistai 18. helmikuuta 2014

Parit lakkaukset

Viikonloppu taas liikenteessä. Perjantaina poistelin tosiaan illalla jo ystävänpäivälakkaukset, ajatuksena tehdä ihan klassinen ranskalainen manikyyri, mutta alkoi laiskottaa.. Lauantana oli lähtö sen verran aikaisin etten alkanut edes kirkasta lakkaa laittamaan, ajomatkalla viilailin ja öljysin kynsiä ja hautajaisten yli oli ihan paljaat kynnet. Matkaan olin valikoinut lakkalaatikosta vain yhden helpon lakan, tässä tapauksessa hiekkaa, nämä kun on tarpeeksi näyttäviä ilman koristeluitakin. Tämä ei muistaakseni ole aiemmin edes ollut kynsillä yksinään. 


Kikon Sugar Mat Burgundy tuli mukaan. Vähän nyt kuluneet sieltä täältä kun vasta maanantaina taisin kuvaa ottaa.. Hyvin kyllä silti kynsillä kestää hiekkalakaksi, useimmista muista tuntuu paloja lohkeilevan tuossa ajassa. Ja peittää vallan mainiosti. Todella moni-ilmeinen lakka, eilenkin vielä kaupungilla hämmästelin miten monta eri väriä tämä lakka näyttää kun eri valaistuksissa ihailee. Viininpunaista ja ruskeaa eniten noin kokonaisuutena, shimmerin eri sävyjä en edes ala luettelemaan. :D Nätti ja kiltti lakka on. :)


Ja pullokuva tietty vielä. Vähän näköjään hämärä kuva mutta kyllä siitäkin värejä näkee..

Sitten tuoreempaa lakkausta, vaihteeksi kuvaa oikeastakin kädestä, koska vasemmassa on koristelut Miraclen kisaan enkä sitä kuvaa viitsi vielä esitellä.. :D


Vaaleanpunaista, kuinkas muutenkaan. Vaaleanpunainen ranskis vapaalla (ja vasemmalla) kädellä ja parit tassuntapaiset. Lisäksi piti testata uutta lakkaa, luin eilen L'Orealin kultalastulakasta Dioriinan postauksen ja onnistuin kehittämään siihen pakkomielteen ihan heti. Kolme kauppaa taisin käydä katsomassa kunnes viimein löytyi. Onnekseni citymarketissa, josta tuon ostin, oli kyseisen merkin tuotteista suuri osa plussatarjouksessa joten lähti mukaan melko edullisesti. :)

Hippuset kyllä nousivat sudin mukana pullosta oikein kiitettävästi. Vanupuikkotöpöttelytekniikalla niitä koitin asetella ettei ihan liikaa tulisi, jokunen kynsi sai siitä huolimatta ylleen vähän liikaa tavaraa.. Hipuilla tuntuu olevan paha tapa jäädä hiukan törröttämään eli saa niitä vähän painella paikalleen, ja päällyslakkaa saa käyttää kyllä anteliaasti. Nätti kyllä on, ja aika söpö vaaleanpunaisella pohjalla. :)


Ja tässä käytetyt lakat, Wild & Mild Matte Crazy Girl, L'Oreal Top Coat Gold Leaf ja Viva la Diva French Manicure.




torstai 13. helmikuuta 2014

Ystävänpäiväkynnet vol.3

Kiitos ihanat ihmiset tosi paljon kommenteista tuohon edelliseen postaukseen, niitä tuli ihan hirveän monta, uusi kommentti on aina tosi kiva huomata! <3

Jokohan ystävänpäiväkynnet riittäis tältä erää? :D Olisi mulle edellisen lakkauksen kirsikankukatkin ehdottomasti kelvannu pidempäänkin, mutta valitettavasti työpäivä vaati jälleen veronsa korkojen kera. Sen verran oli puuhaa että kaikista kynsistä oli kärjet paljaana ja yhdestä oli lähtenyt melkein puolet lakoista yhtenä liuskana. Niin se tuntuu aina menevän kun saa tehtyä ooooikein ihanat kynnet. :P Eli uudet hemppiskynnet uunista ulos, ja tällä kertaa ihan ystävänpäivälle.. :D


Skittlette vaihteeksi. Ihan nyt en ole varma yhdistelmästä, tai tuosta pikkurillin hopearaidasta. Peukalo samalla lailla lakattu. Siis että olisiko pitänyt jättää tekemättä, vai kaipaako etu-ja keskisormikin hopeaa. Hmm. Nimetön on kyllä kiva, glitterit voisivat tietty olla vielä hiukan suoremmassa.. 


Niitit tulivat nyt uusimmassa Adeninan tilauksessa kaupan päälle. Pussillinen eri monen muotoisia ja värisiä niittejä, noita sydämiä oli just tuo neljä.. :D


Käytetyt lakat tällä kertaa Gina Tricot Shimmer Pink, Golden Rose Jolly Jewels 102, Orly Miss Conduct ja OPI I Snow You Love Me

Eiköhän se mielipide näistäkin kynsistä selkiä kun on yön yli nukuttu. Ja vaikkei nyt olisikaan täydelliset niin lauantaiksi pitää kuitenkin vaihtaa kynsien väriä vähän hillitympään suuntaan, hautajaisiin valitettavasti..


Hyvää ystävänpäivää! <3

keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Päivä 27: Inspiroidu taiteesta

Ei helpoimmasta päästä tämänkään keksiminen ollut.. Tuntui että pitäisi muka ruveta väsäämään jotain tajuttoman monimutkaista. Lopulta hätiin tuli pinterest, jossa näin kauniit kirsikankukkakynnet, joiden ansiosta keksin googlettaa japanilaista taidetta ja josta päädyin takaisin kirsikankukkiin.. :D Jotain siihen suuntaan tuli kynsille. Uusin lakkanikin vaikutti, jostain olin saanut päähäni yhdistää Fairy Dustin minttuun ja turkoosiin.. Itse olen lopputulokseen ihan tyytyväinen. Ja aika hemppikset näistä tuli myös, joten sopii ystävänpäiväänkin.


Pohjalle tein liukuvärjäyksen, onnistui kyllä vallan mainiosti! Fairy Dust pehmensi hyvin onnistunutta liukua vielä entisestään, olisi näitä tämmöisenäänkin katsellut. :)


Ja kirsikanoksia tuli väsättyä.. Ei ihan noin pienet kukat tahdo onnistua vielä. Olisi pieniä pinkkejä kukkatarrojakin tuolla ollut mutta nääh, harjoitellaan nyt.


On ne luonnossa vähän sievemmät kun ei niitä tule tihrustettua viiden sentin päästä.. :D 


Käytetyt lakat: Essie Blanc, Essie Turquoise & Caicos, Rimmel Sky High, China Glaze Fairy Dust, Nails Matt Neon Pink sekä Technic Jet Black. Kukkiin sopivan pinkin löytäminen oli vähän hankalaa, hyviä sävyjä oli kyllä mutta peittävyys oli ongelma, kukat siis Neon Pinkin ja Blancin sekoitusta. 
Ja Fairy Dust on kyllä nätti! <3



Onnetar ja ostoksia

Esitellään nyt vaihteeksi mitä uutta kivaa on tähän huusholliin löytänyt tiensä. Lahjarinkikuukauden, eli marraskuun jälkeen meni melko pitkän aikaa että ostin yhtään mitään, tammikuun lopulla taisi vasta tulla uutta tavaraa. Onnetarkin kerkesi minua suosimaan tässä hiljattain.. :)


Teannan blogissa arvottiin söpö pikku paketti, yksi kolmesta jotka olivat heidän miitissään jääneet ylimääräisiksi. Voitin! Ihana paketti löytyi kirjekuoresta.. :)


Ja paketista löytyi neonmix-glitteriä, ihanan pirtsakat värit kyllä! :) Lisäksi tuommoinen matkaleimaussetti, stamperin sisällä on valkoinen leimauslakka, tulee kyllä erittäin tarpeeseen! Ja kolmas osa palkinnosta alekoodi Adeninalle. Kelpaa! :D

Sitten niihin omiin hankintoihin. Osa näistä onkin nähty jo kynsillä mutta esitellään nyt kaikki mitä tänä vuonna on tullut. Tai kaikki lakat ainakin, parissa tilauksessa on ollut myös muita koristeita, mm. siirtokuvia, niittejä ja glitteriä. Niitä en ala kuvailemaan ja esittelemään, koska vielä en ole ihan varma mitkä pidän itse ja mitkä sujautan lahjaringin paketteihin, 4 lahjusta olisi vielä läheteltävä.. :D 


OPI I Snow You Love Me oli hyvän aikaa yksi himotuksista, törmäsin siihen alehintaan ja vielä ilmaisella toimituksella niin pakkohan se oli.. Kynsillä vallan ihana tapaus! China Glaze Shell We Dance on upea niin ikään, tämän kohdalla piti harkita pitkään otanko tämän vai saman kokoelman toisen vaaleanpunaisen. Pakko varmaan se toinenkin hankkia jossain välissä.. :D 
Color Club Berry and Bright tuli hankittua jostain mielijohteesta, jotenkin se oli lojunut tallessa verkkokaupan ostoskorissa ties kuinka kauan. Kuvittelin ilmeisesti tämän olleen jotenkin pakko saada-lakka, tilatessa olisi voinut kyllä klikkailla sen tilalle toisenkin tekstuurin niin ei olisi tarvinnut arpoa niidenkään välillä.. :D Pitää koittaa saada kynsille jossain välissä, jos ei ala kohta taas houkuttelemaan niin kai tuollakin lahjoa jotakuta voisi, avaamaton kun vielä on. Tai kirpparille..
China Glazen Fairy Dust on taasen ehdoton himotus jonka hankinta ei harmita pätkääkään.. On ollut tuon hankinta mielessä vaikka kuinka kauan, nyt sain vihdoin aikaiseksi. Tämän varalle on jo suunnitelmat valmiina, tänään tulee korkattua se jos vaan ehtii. :) Tuossa se kimaltelee pöydällä houkuttelevan näköisenä... <3


Maybelline Color Show Crystallize Rose Chic tuli hankittua vähän mysteeriostoksena, siitä olenkin jo höpissyt aiemmin. Ginasta olisin valkoista ostanut vaan ei oota myivät, selvä, kaksi aluslakkaa ja Hearts lähti matkaan. 


Coralin hoitolakka, väittää ainakin estävänsä kynsien liuskoittumista. Jännä nähdä mitä tapahtuu vai tapahtuuko mitään. Tätä nyt on tullut käytettyä jonkun aikaa. Yleensä liuskoittuminen alkaa vasta vähän reilumman pituisissa kynsissä niin vielä en tiedä onko vaikutusta, tuli vasta vähän aikaa sitten pätkäistyä kynnet taas ihan nysiksi. Rasvailua ja öljyn kanssa lotrailua tulee myös toki harrastettua. 
Flormarin GL01 tuli vähän aikaa sitten ostettua ihan varta vasten, vähän liiankin kunnianhimoiseen lakkaukseen.. :D
Lumenen hiekkalakat Hiekkaa Purossa ja Hiekan Hehkua tuli hankittua ihan mielenkiinnosta, samalla reissulla kuin nuo Ginan lakat, sattuivat olemaan tarjolla niin halvalla.. Kultainen hiekka nyt uupui muutenkin, punaista olisi voinut harkita kun saman tyylisiä löytyy kaksi muutakin..  -_- Olisi pitänyt ostaa ennemmin se pinkki, sitäkään ei meidän paikkakunnalla ole näkynyt enää..

Tänään siis testailemaan keijupölyä.. :)

tiistai 11. helmikuuta 2014

Ystävänpäiväkynnet vol.2

Nyt onkin tullu lakattua kynsiä aika hurjaa tahtia. Kolmas peräkkäinen päivä kun laittanu lakkaukset uusiks, mikälie hurahdus.. :D Tai no, otin ja aloin selailemaan pinterestiä niin sieltähän sitä inspiraatiota alkoi tulla tulvimalla. Eihän sitä muuta voi kuin lakata kynnet sit kun kerran siltä tuntuu. Ystävänpäiväteemalla jatkuu.


Söpöä ja vaaleanpunaista ja sydämiä ja niin eespäin, aika ällöt tuli! :D Sydämet on vähän minkä sattuu muotosia mutta aika herttaiset näistä tais silti tulla. 
Rajaukset ja sydämmet dottingtoolilla tuherretut, vähän tuo sydänten väsääminen tosiaan vaatii harjoittelua. No mutta ehkä niitä tulee pari vielä väsättyä tällä viikolla jos tämä sama tahti jatkuu.. :D 


Pohjalla Essie True Love, kärjissä nimetön ja numeroton Seppälän Nails-lakka. Rajaus Jolly Jewels 102 ja sydämet Orly Miss Conduct. H&M mattapäällyslakka lisänä, sydämet lakkasin kyllä sen jälkeen vielä uudestaan kirkkaalla lakalla kun halusin niistä vähän kiiltävämmät. 

Tuo Nails-lakka oli aika surkea tapaus, siinä mielessä ihan se ja sama onko sillä nimeä tai numeroa. Peitti tosi huonosti ja valui mihin sattuu. Vedin sitä kerrostettuani vielä kerroksen essietä päälle, vähän tasoitti virheitä.. Muista lakoista nyt ei ole sen kummemmin valittamista, JJ on kaunis hopeaglitter ja Miss Conduct upeimpia lakkojani edelleen.. <3 Tuo mattalakka alkaa kyllä vedellä viimeisiään jo, uusi pullo kyllä hankittu kun ihan tosta tykkään, vois ehkä kohta korkata. Ainoa huono puoli tuossa on kyllä se ettei siitä näe paljonko jäljellä..

Nämä taitaa sopia aika hyvin ystävänpäivään, eikö? :)

sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Ystävänpäiväkynnet vol.1

Tänään lakkaushaaste-ryhmän uudeksi aiheeksi tuli ystävänpäivä, yllätys yllätys! No, heti piti lakkailla ensimmäiset versiot. Ja ikuisuuden vienyt eilinen gritterräpellys lähti sit samantien pois. Olipa järkevää. Toisaalta kerkesi lakkaukset ottaa osumaakin töissä, ettei sen puoleen haittaa.

Ystävänpäivänähän pitää tietty olla pinkkiä ja söpöä ja vaaleanpunaista ja sydämiä ja ja ja..

 Käytiin eilen vähän ostoksilla, lähdettiin ajelemaan, Myllyn kauppakeskuksen Ginassa ei muuten ollut valkoista ainakaan vielä, pyh ja pah.. Ostin sitten kaksi aluslakkaa ja Heartsin.


Oli niin hyvä idea olevinaan noi leimat ja sydämiin sit vielä toiset sydämet sisään.. Ehkä ois jotkut pienet niitit vaikka näyttäny paremmalta, en nyt todellakaan osaa vielä sanoa tykkäänkö näistä vai en.. :D
No mut kai ne teemaan silti sopii. Jossain blogissa näin tuota samaa Heartsia käytetyn ja oli söpöt, en sit tiedä mikä noissa omilla kynsillä mättää, ehkä väärä pohjaväri tai jotain. Jotenkin vaisu vaikutelma. Ja OPInkin tilalle ois voinu vaikka ottaa jotain muuta.


Eli käytössä OPI Pussy Galore, Essie The girls are out, Gina Tricot Hearts ja Depend 223.

lauantai 8. helmikuuta 2014

Päivä 26: Inspiroidu kuviosta

Tämän päivän kohdalla olinkin niin kunnianhimoinen että oksat pois. Tai sitten kaivoin vaan verta nenästäni, miten sen nyt ottaa. Ajatuksena oli siis shakkiruutukuvio, ja se yksi kynsi mihin tuon kahjona toteutin muistuttaa nyt kyllä enemmän discopalloa... Ja yksi kynsi koska siihenkin meni parikymmentä minuuttia, vasurilla väsätessä olisi mennyt todennäköisesti vähintään kaksi kertaa kauemmin.

Menin siis ostamaan jopa ihan tuon flormarin neliöglitterlakan tähän tarkoitukseen. No, on se muutenkin ihan käyttökelpoinen, jos ei noin pikkutarkkaa yritä enää tehdä.


Hullun hommaa alkaa asettelemaan noin pientä glitteriä hammastikun kärjellä. Pikkurillissä samaa glitteriä ripoteltu muutama nurkkaan, muissa kynsissä siirtokuvia. Niitä oli pakko tähän tunkea koska lakkaushaaste-ryhmä.. :D Muuten oli kuvat oikein kivoja, irtosivat paperista ja näin mutta eivät kerta kaikkiaan liikkuneet mihinkään suuntaan kynnelle päästyään. Toisessa kädessä yksikään siirtokuva ei ole edes lähellä samaa asentoa kaverin kanssa...


Oikea käsi sai tosiaan melko paljon hillitymmän määrän tuota glitteriä.. Olisi voinut enemmänkin pistää ihan tasapainon vuoksi mutta enpä hoksannut ottaa sientä siihen tarkoitukseen, lakan omalla sudilla koitin töpötellä.


Käytetyt lakat Essie the girls are out, Technic Jet Black sekä Flormar/konehelsinki GL01
Essie oli vähän unohtunut laatikkoon, vaikka on niin nätti lakka. Ehkä päätyy käyttöön nyt useamminkin kun onnistuin karsimaan puolet kynsilakoista ja myymään ne pois.

Odotan kyllä innolla tuon discopallokynnen putsausta.. Terve taas, foliotekniikka, nyt voit todistaa kykysi ihan kunnolla...


perjantai 7. helmikuuta 2014

Päivä 25: Inspiroidu muodista

Taas tuli hitusen pidempi väli haasteen kanssa, muoti on minulle semmoinen aihe että hankalaa on! Pari päivää sitten tuli vihdoin joku idea, hoksasin että inspiraatiohan voisi löytyä Muodin Huipulle-sarjasta, jota olen mielenkiinnolla seurannut jo melko monta kautta. Sen enempää en muotijutuista ymmärräkään, tokihan jos hakemalla hakee voi väkisin vääntää jostain muodikkaasta asiasta x inspiraation.. mutta tuo ohjelma tosiaan sentään kiinnostaa! :D

Yksi lempihaasteistani on ollut aina se, missä asu tulee luoda jostain epäkäytännöllisestä materiaalista. Nyt pyörivällä kaudella asujen ainekset hankittiin karkkikaupasta. Kynsiin inspiraatio tuli tuon jakson suosikkiasustani.

Värit ei nyt toki ole ihan samanlaiset, mutta toivoakseni kuviosta näkee että vähän yritetty jotain samankaltaista saada aikaan.


Tuosta nimettömästä tuli ihan kiva, keskisormessa on pari viivaa liikaa. Sekä mustat viivat että niiden väliin jääneet alueet tein dottingtoolilla. Kaikki täytevärit ovat tosiaan tekstuureja, tuolla lailla levitellen pinnan muodostuminen menee kyllä vähän niin ja näin mutta onnistui nyt jotenkin. En oikein muita tapoja värittelyyn tähän hätään keksinyt.


Käytetyt lakat: Technic Jet Black, Maybelline Color Show Crystallize Rose Chic, OPI Pussy Galore sekä China Glaze Shell We Dance?

Rose Chic olikin aika jännä tapaus. Kävin Sokoksella haahuilemassa ja nuo osui uuden näköisenä silmään. Siinä olikin pähkäilyä, myyjän kanssa mietittiin onko tuossa sarjassa kyse tekstuureista. Kaivoi jonkun esitteenkin laatikosta eikä siinä edes mainittu asiaa. Onneksi sattui olemaan tabletti matkassa, siinä sitten googleteltiin tietoa lakoista.. :D Yhdeltä ja tasan yhdeltä sivulta löytyi jonkunlaista vihjettä että tekstuurista on kuin onkin kyse, ja päädyinkin ostamaan yhden lakan itselleni. Loput telineestä oli aika tummia, parissa jotain duochromevivahdetta tms, ei oikein muut iskenyt. Harmi kun telineessä oli kuvaa useammasta lakkasävystä mitä kaupasta löytyi, vähän ihmeellistä lähettää myyntiin puolillaan oleva teline, myyjän mukaan oli siis tullut sellaisenaan.. Siinä olisi joku kiva punertava ollut myös jos olisi kaikkia löytynyt.. Jännä juttu kyllä tuo ettei selkeästi pullossa ilmaista kyseessä olevan tekstuurilakka!

No, väri on jännä. Kuvaan ei oikein onnistunut tuota sävyä saamaan oikeanlaisena, lämpimämpi sävy, hiukan vaaleanpunertava. Joku ruusukultako? En tiedä. Ihan sievä yhtä kaikki. Vähän sanomistakin kyllä löytyy.. Tämä hiekka taitaa vaatia juuri tasan tarkkaan oikean paksuisen kerroksen että tekstuuri muodostuu kunnolla, ihan en siis tässä itse onnistunut. Yhteen kynteen jäi melkein sileäkin kohta, mutta kai tällekin lakalle voi oikean lakkaustekniikan oppia. Kuivui vähän hitaammanpuoleisesti, ja vaatinee pidemmille kynsille kolme kerrosta. Niille kynsille mihin pinta kunnolla osasi muodostua, tuli ihan kiva karheus, ei ehkä ihan niin voimakas kuin esimerkiksi tässä käytetyn Chinan pinnasta tulee. Selkeä tekstuuri joka tapauksessa. Ja kimallusta löytyy!

Tulipas tästä nyt varsinainen arvostelupostaus.. :D No, kun kerrankin on jotain erityistä sanottavaa jostain lakasta.. No, on sitä huonompiakin nähty.

keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Shell We Dance?


Mä en osaa kyllä noiden pullojen kanssa näppejäni kuvata! No, kelvatkoon. Tuli siis tilattua yksi näistä uusista China Glazen tekstuureista. Kauan pähkäilin ottaisinko tämän vai sen toisen vaaleanpunaisen kaunokaisen. Päädyin nyt tähän tummempaan, kun tuntui että sille on enemmän tarvetta, ja ihan hyvä oli valinta, tämä on kyllä vallan söpö! Pullossa näytti vähän marjapuuronpunaiselta.. Kynsillä kiva tuommoinen keskivaaleanpunainen, ei liian kirkas, ei liian tumma tai vaalea. Just jotain tämmöistä sävyä olisin kaivannut tuohon vaaleanpunasävyiseen skittletteeni joku aika sitten. Kynnet tuli pätkäistyä eilen ihan nysiksi kun tuntui liuskoittuvan ihan urakalla, otin kyllä jonkun sortin hoitolakan nyt käyttöön minkä pitäisi kyseistä ongelmaa hoitaa. Saa nähdä miten käy. Joka tapauksessa, lyhyille kynsille kaksi kerrosta piisasi, kuivui nopeasti ja tekstuuri muodostui aika vauhdilla. On tää ihan toimiva tapaus. :)

Oli mulla eilen suunnitelmissa jatkaa 31 päivän haastettakin, kun vihdoin löysin inspiraation tuohon muotipäivään. Alkoi vaan olla myöhä ja laiskottaa, niin päätin sitten vain testailla tämän uutukaisen. No, nyt on suunnitelma joka tapauksessa valmiina haasteeseen niin josko se kohta taas jatkuisi. 



maanantai 3. helmikuuta 2014

Vähän jotain muuta!

Pääsin tässä testaamaan paria uutta Erisanin tuotetta Hopottajien kautta. Kyseiset tuotteet ovat siinäkin mielessä ihan uutta mulle että mitään vastaavia en ole käyttänyt. Kasvojenhoitotuotteita siis nyt lähtee testiin. Käytännössä kasvojen alueella ihonhoito on ollut luokkaa vesi ja saippua, meikinpostotuotteita ei tule käytettyä kun ei niitä meikkejäkään käytä. jotain perusvoidetta huitaisen naamaan joskus ja jouluna.

Iho on mulla siis aika herkästi kuivuvaa ja muutenkin arkaa sorttia. Pari jatkuvasti kuivaa ja karheaa kohtaa naamataulusta löytyy, saas nähdä josko näitä testaillessa oppisi vähän säännöllisemmin hoitamaan ihoa muualtakin kuin käsistä..


Eli testissä kuorintavoide ja silmänympärysvoide. Jotain perusvoidetta tulee näiden lisäksi toivottavasti myös käytettyä siinä sivussa, saa sitten nähdä miltä iho tuntuu kohta kun siihen vähän kiinnittää huomiota. Kuorinta varmasti siis ainakin tarpeen, kerkesin pikkasen näitä jo kokeilemaankin. Kuorinta taitaa löytää paikkansa suihkun puolelta niin saa paremmin huuhdottua voiteen pois, laiska kun olen. :D Noin ekan pikatestauksen jälkeen tuntui ainakin iho ihan mukavalta, tai ei ainakaan kutissut tai poltellut, mitä jotkut rasvat tuppaavat mulle tekemään. No, herkälle ihollehan nämä onkin suunniteltu.. Silmänympärysvoiteestakaan ei ole pahaa sanottavaa. :)
Erisanin monet tuotteet ovat jo ennestään tuttuja niin näitäkin on ihan kiva lähteä kokeilemaan.

Palaan astialle kun on jotain asiaa.. :)

Iltapuuhia



Viikonloppureissulta kotiuduttu, mummun juhlia vietetty.. Ruoka oli hyvää. :) Jostain kumman syystä illalla kotiin päästyäni sain vielä jonkun tarmonpuuskan, ja onnistuin tarkistamaan ja putsaamaan kaikki 60+ lakkapulloa mitkä yllättävän nopsasti sain myytyä. Kaipasi niistä muutama pientä siistimistä. 
Sain jopa pakattua mokomat valmiiksi, onnistuin valkkaamaan just eikä melkein sopivan kokoisen laatikon. Tehokasta pakkaamista, eivät taatusti mahdu kolisemaan, tai onhan siellä toki pehmusteitakin. Ja mahtuupa tuo jopa pakettiautomaatin halvimpaan lokeroon.. :D No, paketti on vielä päältäkin paksulti paperin peitossa ja teippiä enemmän kuin laki sallii. Onnea vastaanottajalle paketin purkamiseen.. :D

Tuosta touhusta tuli kyllä semmoinen olo jäljelle jäänyttä lakka-armeijaa katsoessa, että voisi koittaa pistää toisen mokoman satsin myös eteenpäin. Harvoinpa tulee enää poimittua noita halvempia lakkoja käyttöön.. Joitain cremelakkoja tulee käytettyä halpojakin kun useimmat hienommista merkeistä on koostumukseltaan jotain ihan muuta. Mutta muuten, shimmerit ja muut voisin kyllä päästää eteenpäin, jos joku niillä lakkaisi. 

Kynnetkään ei kärsineet kovin paljoa siivouspuuhissa, vielä onnistuu korjaaminen. Ei ole vielä tarvis luopua Snown kimalluksesta.. <3

Pitäisi nuo jäljelle jääneetkin pullot kyllä koittaa siistiä, taitaa sieltäkin muutama töhry löytyä..