torstai 29. lokakuuta 2015

Siirtokuvakukkasia

Sain Mi Nailsilta testiin muutaman Milv-siirtokuva-arkin, ja ensimmäisenä kynsille pääsi yksi omista valinnoistani, ehdoton suosikkini valikoimasta, pieniä siroja kukkasia sinisenä, violettina ja vaaleanpunaisena. Ja nämä ovat kyllä loistavia. Irtoaa muutamassa sekunnissa taustapaperista, ja nämä ehtii mainiosti asettaa haluamaansa kohtaan. Koko kynnen jos haluaa peittää niin ryppyjä jää väkisinkin mutta päällyslakka siloittaa ne vaikeuksitta ja siirtokuva pysyy ehjänä, kun taas jos leikkaa pienemmän kuvan kynnelle niin reunat eivät jää näkyviin. Vaalean pohjan tarvitsevat mutta muuten erittäin hyviä. Arkki on iso, ei mahdu omaan siirtokuvakansiooni, ja ainakaan tässä arkissa ei ollut sitä suojamuovia mikä normaalisti muista siirtokuvista tuntuu löytyvän joten omassa pussissaan kannattaa säilyttää.


Alla liukuväri kolmella essencen lakalla, love is in the air, don't be shy!, sekä play with my mint.
Tykkään! :)

sunnuntai 25. lokakuuta 2015

bps kokokynnen siirtokuvat testissä

Toinen arkki bornprettystoresta saatuja siirtokuvia testissä. Tämä arkki ei nyt ollut ihan niin moitteettomasti käyttäytyvä kuin edellinen testaamani, päällyslakka vei pienen osan kuvasta mukanaan ja teinkin loppujen lopuksi kuudesta kynnestä neljä uusiksi.. ja toisellakin kierroksella meni asettelu mönkään, mutta se arkki oli sitten siinä joten tällä mennään. Siirtokuvien alla valkoinen lakkakerros, josta jätin tyviin pienet kolmiot näkyviin.


Kivoja kuvioita, mutta huolellisuutta vaatii asettelussa. Kaverina peukalossa ja nimettömässä ihana Foxy Paws My New Obsession.

Ja nuo valkoiset pikkupilkut eivät ole lakkaa, sotkin näköjään ihan muuten vaan.. :D Ostin eilen ikeasta minilipaston koristelujuttuja, öljyjä ja muuta sekalaista kynsisälää varten, ja näköjään näpit saivat myös osansa petsistä :D


torstai 22. lokakuuta 2015

Harjoitus tekee mestarin, tai sitten ei.

Testitavaraa vähän sieltä sun täältä taas. :) Yksi Born Pretty Storesta valitsemani tuote oli Liquid Peel Off Tape. Näitä nestemäisiä lateksisysteemejähän nyt löytyykin montaa sorttia mutta aiemmin en ole testaillut. Ihan näppärää, tulee kyllä käytettyä varmasti varsinkin liukuvärien yhteydessä. Ei juuri tuoksukaan miltään, joku hento hedelmäinen vivahde mutten osaa sanoa mikä, ei paha. Reilu kerros kynsien ympärille, ja lähtikin kuivuttuaan melko helposti iholta.


 Tässä lakkauksessa käytin kokokynnen vinyylikuvioita puoliksi leikattuna, arkki Honeycomb saatu testiin Mi Nailsilta. Ja sitten kiva vinyylikuvio tuli töhrittyä kun kädet tärisi miten sattuu, tällä kertaa ei pilkkutikkuruusut oikein luonnistuneet, lehdet vielä vähemmän. Tai ruusuköynnöstä verkkoaidassa näiden piti olla. :D


Harmi vähän kun meni vähän hukkaan vinyylit kun tuli liikaa vihreää päälle :D Muuten kynsistä tuli kuitenkin ihan kivat, kun eihän noita kukaan suurennuslasin kanssa tule livenä tiirailemaan. Vaikka eipä tule yleensä muutenkaan, en kyllä muista milloin joku olisi kiinnittänyt mitään huomiota kynsiin missään. :D Toisaalta, itsellenihän minä näitä lakkailenkin.


Käytetyt lakat hopeinen Depend 223, essencet #lucky ja play with my mint, oriflame the one white tip sekä bps vihreä leimauslakka. Ja alla vielä bps-alekoodi.


sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Neuletta kisakynsiin

Even blogi täytti komeat neljä vuotta, ja sen kunniaksi tuli osallistuttua kynsikisaan. Inspiroiduin kauhugallerian lakkauksesta ja yhtäläisyyttä löytyy jonkun verran sävymaailmasta ja pilkuista. 

Siirtokuvien alla kerros valkoista, muissa pohjalla essence play with my mint, ja pilkut color clubeilla miss bliss ja diggin' the dancing queen. 


Siirtokuva-arkki saatu testiin bornprettystoresta. Tämä arkki on ihan toimiva tapaus, ainoa moite on se että tuo koodi on tällätty keskelle kuvaa, menee hukkaan iso osa.. vaikka silti ei taitaisi joka kynteen riittää yhdestä arkista vaikkei koodia olisikaan. 


Ja bps-alekoodilla taas 10% ale. 

lauantai 10. lokakuuta 2015

Pilkkutikkuruusuja


Pikapikapostaus. Pilkkutikkupylpuräruusuja ja joku hemmetin karva. Pohjalla OPI You're so Vain-illa, kukkaset essence #lucky ja oriflame the one white tip, lehdet vihreällä leimauslakalla.

Nyt lähdössä kummipojan synttäreille! :)

keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Vinyylilakkausta

Uutta vinyyliarkkia jälleen! Auringossa kuvailuun lakka olisi kenties kaivannut hiukan paksumman kerroksen, vaan kun sain tämmöisen suunnitelman päähäni niin minkäs teet. Hiukan pääsi siis eripaksuisia kerroksia nyt kuviin.. Onneksi sisätiloissa ei niin häiritse, ja lakka itsessään on hyvin kaunis. Kyseessä siis Zoya Blaze. :) 


Mi Nailsin uusi verkkokauppa on tänään auennut ja osa tuotteista vielä puuttuu, muunmuassa tämä vinyyliarkki jonka nimeä en nyt saa päähäni tietenkään.. :D Mutta tämän näköinen!


Muuta jännää shoppailtavaa sieltä kyllä löytyy. Uutuutena Überchic-leimauslaatat! Ennakkomyynti käynnissä tällä hetkellä, ja 10% alennuksessa. :) Hiukan oli hankala valita minkä setin tilaa.

Nyt taitaa olla pitkäkseen meno hyvä idea, pientä flunssaa pukkaa..

lauantai 3. lokakuuta 2015

Mi vinyls Curly

Vähän liippaa nyt kynnet jouluista- sen verran kultaa löytyy ruskeasta lakasta ja muutenkin väristä tulee mieleen suklaa.. Ja se yhdistettynä kirkkaanpunaiseen. Loppuun asti ajateltu. :D Pari kuukautta etuajassa. 


Mi Nailsilta saadussa testausnipussa oli uusi kiharainen vinyylimalli, curly, sitä testailin parilla eri tavalla näihin kynsiin. Arkissa on vinyylejä kaksi eri leveyttä, nimetön ja keskisormi koristeltu kapeammalla ja muissa leveämpi.


Vähän olisin syksyisempää toivonut mutta tämä on kyllä ihan jouluinen pöytäliina tai muuta vastaavaa :D Olisi pitänyt lakata ehkä oranssi pohja tai melkeinpä mikä tahansa muu, mutta kun teki mieli punaista.


Pohjalla OPI Coca-Cola Red, koristelut Dance Legend Melange 288. Dale myös Mi Nailsilta ostettu. :) Tämä oli muuten hyvä lakka vinyylikoristeluihin, peittävä eikä lähtenyt karkuun vinyylejä poistaessa.

Joulu vai ei? :D