maanantai 15. heinäkuuta 2013

Lomaostoksia

Heippa taas! Pientä hiljaisuutta on blogissa ollut havaittavissa, johtuen ihan kesälomareissusta. Tabletilla pari postausta kirjoittelinkin mutta se oli lievästi sanottuna rasittavaa. Olen kyllä aika surkea sen koneen käytössä kun lähinnä olen surffaillut sillä, siinä on kyllä irtonäppis kaverina mutta ei sillä pitkiä litanioita viitsi kirjoitella.
No mutta niitä ostoksia tähän postaukseen, koitan muita kesäjuttuja kirjoitella seuraavalla kerralla :)
En taida jaksaa kirjoittaa jokaisen lakan nimeä tähän postaukseen, niitä kun on niin monta, ja ne pitäisi saada näpyteltyä tonne lakkalistankin puolelle, saa kysästä jos joku lakoista kiinnostaa erityisesti :)


 Porissa tuli käytyä mökkireissun aikana, ja muutama kauppa tuli kierrettyä, Gina Tricot, Sokos Emotion, Seppälä ja Pick'n'pay. Nämä taisinkin jo mainita aiemmin.. :)


Yksi innolla odottamani kohde oli Tuurin kyläkauppa, sieltä tarttui itselle tämän näköinen setti! Tosin tässä ei ole kaikki sieltä ostetut lakat, jokunen tuli ostettua myös lahjarinkiin valmiiksi odottelemaan paketointia, niitä en tietenkään esittele ettei kenenkään yllätys mene pilalle!  :) Tuurista ostin myös leimaussetin ja sitruunajuustokakun tuoksuisen vartalovoin :D Ja karkkia :) 


Tämmöiset löysin vapaavalinnasta, vaaleanpunaista onkin jo testattu hiukan kuten kuvasta näkyy.


Ja tänään käytiin vielä kirpparilla, yksi pöytä oli täynnä Oriflamen tuotteita, lienee joku konsultti pistänyt myyntiin, kaikki avaamattomia. Ja aika halvallakin sain.

Jokunen muukin pikkuostos tuli tehtyä sieltä täältä juurikin tuohon lahjarinkiin. Ensimmäinen paketti on jo koottu ja lähtee huomenna matkaan heinäkuun neidolle :)

Huh, vielä pitäisi saattaa lakkalista ajantasalle. Tuo on vaan pakko tehdä vauhdilla kun tulossakin on muutama pieni aarre, sisko kävi briteissä ja tilasin siltä reissulta muutaman, ja tällä hetkellä serkkutyttö on roomassa ja sieltä tulee myös vähän isompi satsi. :) Ja taisin ihan vahingossa tilata pari lakkaa myös Adeninasta, hups. Se oli vahinko. Kohta vois hiukan jarrutella. Mutta kun oon lomalla. Vielä viikon.. :D

4 kommenttia:

  1. Kivoja lakkoja oot löytänyt! :)) Ja onkos sullakin tarttunut mukaan Ginalta kultainen lakka? Ei aivan saa kuvasta selvää.. :) Jään odottelemaan muitakin lomaostoksia, mitä satut vielä tekemään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu Ginan Gold se on :) No lisää lomaostoksia on jo tehty, tällä kertaa kotipaikkakunnalla kun piti keskustassa pyörähtää, pitää kirjoitella postausta kohtapuoliin taas.. :D

      Poista
  2. Heti ekassa kuvassa kaksi ekaa Gina Tricotia kiinnostaa, mitä ne ovat? Tosin mulla ei itselläni ole vielä mahdollisuutta päästä niihin kaupassa käsiksi kun Hämeenlinnaan sellainen vasta tulossa. :)

    VastaaPoista

Saa kommentoida!