tiistai 17. joulukuuta 2013

Päivä 16: Tribal print

Sain viimeinkin aikaiseksi nämäkin kynnet, tätä päivää olen vältellyt jo hyvän aikaa. Kovasti yritin hakea inspiraatiota vaikka mistä mutta vaikeaa mikä vaikeaa kun tämä tyyli ei ole mieleeni sitten yhtään. No, viimeisen reilun viikon aikana ei ole kyllä ollut aikaakaan lakkailla. Viikonloppuna vietettiin tyttären 2v-synttäreitä ja niitä valmistellessa ei ollut aikaa kynsiä ajatella.. Joku pieni ideantynkä oli kyllä näihin kynsiin olemassa, mutta sitäkin suunnitelmaa piti muuttaa, ajatus oli siis tehdä jonkinlainen ranskisvariaatio tuolla printillä. Voin muuten kokemuksen syvällä rintaäänellä sanoa että karjalanpiirakoiden rypyttäminen ei oikein onnistu pitkillä kynsillä.. :D Piti kesken leipomisen käydä siis leikkaamassa kynnet, eli siinä meni se idea kun nyt on taas lyhyet kynnet..

Leivoin tietty myös täytekakun ja kaksi voileipäkakkua, pahus vaan kun en hoksannut kuvata, oli muuten hienoja.. :) Ja tietty maistuikin hyvälle!

Tämän teeman kynnet taitavat olla yleensä aika kirkkaan värisiä, joku keltainen, vihreä, oranssi yhdistettynä mustaan.. Minä nyt valitsin väreiksi jotain ihan muuta saadakseni kynsistä edes jotenkuten mieluiset. No joo..


Jotain sopivia kuvioita koitin maalailla. Onnistui vähän niin ja näin, tuo kultainen lakka alkaa olla niin lopussa että sitä on sekä vaikea onkia pullosta että se alkaa kuivua liikaakin.. Ohensin kyllä vähän mutta en kai tarpeeksi. En nyt tiedä onko toteutus kovin hyvä tämän haasteen kohdalla mutta tulipahan taas tehtyä.. 
Onneksi seuraavana tulee taas jokunen vähän helpompi aihe.. :D


Käytetyt lakat Essie Turquoise & Caicos ja Visions Cosmic Gold. 



Sain muuten ihanan joulukortin tänään! Sara huuteli vähän aikaa sitten blogissaan lähettävänsä muutaman joulukortin halukkaille, tänne tuli yksi niistä. Eikö oo söpö! <3 Ja pikkuisia söpöjä enkelisiirtokuviakin löytyi kuoresta. Kiitos Sara! <3 

5 kommenttia:

  1. Noni, tulihan ne tribalit sieltä kun tarpeeksi puristi!;) Värivalinta on kyllä minusta hyvä, yleensä tribal print kynnet on liian räikeitä ja levottomia. Nää on kivat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, meni siinä hetki tapellessa et pakko ne on tehdä.. :D Kiitos :)

      Poista
  2. Ui tuo turkoosi vai mintunvihree mikä onkaan Nii on aivan ihanan värinen!! <3

    VastaaPoista
  3. Noista tuli tosi kivat kynnet! :)

    Hyvä, että kortti tuli perille! ^__^ ♡

    VastaaPoista

Saa kommentoida!