maanantai 2. kesäkuuta 2014

Nestlé Shredded Wheat osa 2

Joku aika sitten tulikin tästä jo höpistyä, eli olen Buzzador ja pääsin mukaan Nestlé Shredded Wheat-BLOG-kampanjaan.


Pitipä tosiaan tulla tämä "huippukeksintö" jakamaan.. :D Eli nämä murotyynythän oli omaan makuun ihan ok, mutta nyt tulin vahingossa keksineeksi tavan jolla nämä katoaa toisestakin paketista ja vauhdilla. :) Eipä sillä kai väliä ole syökö nämä muroina vai ei? :D
Eli tykkään kovasti smoothieista ja pirtelöistä, ja nyt iltapalaksi semmoista väsätessä, herkkuversio, myönnettäköön, tuli huomattua ettei kaapista löydy leseitä tai muuta vastaavaa mitä aika usein tulee joukkoon heitettyä. Sainpa päähäni viskata muroja joukkoon pari kourallista ja tämähän toimi! Eihän näistä nyt ihan niin paljoa kuituja saa kuin leseistä tietenkään, mutta vähän kuitenkin. Ja sitäpaitsi maistui hyvälle!


Murojen lisäksi lasissa maustamatonta rasvatonta jogurttia, kohmeisia mansikoita ja banaania. Sanoinhan että herkkuversio! Mutta eipähän kaipaa sokeria! Ainekset kannuun, sauvasekoittimella surautus ja lasiin. Herkullinen ja täyttävä tapaus oli tämä.

4 kommenttia:

  1. Mun piti hakee kanssa tähän mut sit se vaan jotenkin jäi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä ihan kiva testata tätä :)

      Poista
    2. Kiva idea ja nyt hopottajissa kampanja haku näihin muroihin,tosin testausaika oli nyt vähän sellanen etten uskalla ite osallistuu ja harmittaa hiukan.Saahan noita sit vaik kaupasta =)

      Poista
    3. Kiitti, aika hyvää tuli :D Joo mä huomasin kans ton, meinasinkin heittää sun blogin suuntaan kommenttia et ootko hopottajissa tuota huomannu kun kerran edelliseen postaukseen kommentoit että buzzadorin kautta meni ohi.. :D

      Poista

Saa kommentoida!