lauantai 18. lokakuuta 2014

Girls Love Ponies vs. Hey Baby

...sekä vino pino ostoksia ja miittikynnet. Tästä nyt ois saanu vaikka kuinka monta postausta, mutta tulkoon kunnon romaani tällä kertaa, eiköhän tämänpäiväisestä miitistäkin pariin postaukseen tule jotain sanottavaa.. :D

Ensin ne miittikynnet. Uusia kaikki käytetyt lakat. Vähän oli ideat hukassa näiden kanssa, koitin pähkäillä vielä yhden aikaan yöllä millä lakkaan. Oli nimittäin edellisenä yönä tai iltana tullut joku idea miittikynsiin, mutta tottakai se idea oli aamulla haihtunut päästä johonkin. Se ei vaan tullut päähän millään, joten valikoin kivan näköisen kombon tikuista. Onneksi uusia tikkuja tuli juuri eilen postissa, saattaa olla että miitistä tarttuu myös jotain mukaan,  kirppistelyä luvassa. Just ehdin saamaan siis vanhat uudet pois alta.. :)

Se idea jonka olin unohtanut tuli taas päähän siinä vaiheessa kun tämä oli valmis, mutta yllättäen aamulla en taaskaan muistanut sitä. Täytyy varmaan ottaa kynä ja paperia yöpöydälle, Se idea asuu ilmeisesti peiton alla. :D


Käytetyt lakat tässä OPIt Hey Baby ja Love.Angel.Music.Baby sekä China Glaze Community. OPIt osasivat kyllä käyttäytyä mainiosti, China oli vähän hankala tapaus kun sitä tuli ensin liikaa sutiin, ja tottakai lakkaa valui sitten vähän liikaa kaikkialle. Olin melkein unohtanut miten ohut ja pitkä suti näissä on. Kiva sävy kyllä, suklainen ruskea. Jos tämä vähän paksuuntuisi niin olisikohan helpompi? No, kyllä tällä silti lakkaa kun on annostelun kanssa varovainen, tasoittuu kynnelle ihan hyvin. Kiehtoisi myös kuorruttaa tämä holopäällyslakalla.. :)

Sitten liiallisiin shoppailuihin. Cesarsille tehty tilaus, OPIt Race Red, Girls Love Ponies, Hey Baby, Love.Angel.Music.Baby sekä China Glaze Community.


Viikko sitten pyörähdettiin Porin Halpahallissa, sieltä mukaan tarttui kolme Essenceä, Fame Fatal, Love is in the air sekä I feel gritty! Color Club Sex Symbol on kynsikoristekirpparilta, otin tämä seche vite-pullon matkaseuraksi.


Onpas siinä aika liuta taas.. Täytyy toivoa että mahdollisimman moni miittikirppikselle valituista lakoista löytää uuden kodin, ettei lakkalaatikoista lopu tila :D


Katsotaas tätä vertailua sitten. Ensin olin siis säästävinäni kun tuumasin Hey Babyn olevan tarpeeksi samankaltainen ponilakan kanssa, mutta pitkällisen pohdinnan, facebook-ryhmän vertaistuen ja swatchien googlettelun jälkeen tulin toisiin aatoksiin ja ostin molemmat. Muutama kuva kaksikosta:




Varsinkin viimeisessä kuvassa ero on selvä! Hey Babyn sävy on vaaleampi ja lämpimämpi kuin Girls Love Ponies. On siis täysin oikeutettua omistaa molemmat. :)

Essencen hiekkatopperi tuli ostettua myös ihan vertailun vuoksi, vaikka Dance Legendin omistankin. Essence on karheampi ja läpikuultavampi, tikuilla kaksi kerrosta molempia, epähuomiossa lakkasin, kynsille ei kannata lakata kuin yksi ohut kerros jos ei halua lakan väriä peittää.. Tai valkoista tekstuuria. 


Pientä postia tuli muutakin, Nanne lähetteli ihanan kortin ja koristeita. :) Toi kortti varsinkin on ihan mahtava! <3


Ja yksi random-ostos halpahallista, huulirasvat osui kassalla silmään. Tuo appelsiini-mango on varsinkin ihana, tulee mieleen nallekarkit! <3 


Kohta olisi sitten se miitti, kivaa! Ja vaarallista, Mi Nails on nimittäin miittipaikkana.. Yritän päästä enemmän eroon lakoista kuin ostaa, saa nähdä mitä tulee.. :)

8 kommenttia:

  1. Kynnet on niin ihanat. Ihastelinkin jo noita facessa...

    VastaaPoista
  2. Kivoja ostoksia.Sain saman ihanan kortin nannelta.Ihanaa miittiä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu huomasinkin että olit saanu, on kyllä mainio kortti :D

      Poista
  3. Voi että mitä lakkoja... D: Ihania, ja blogi muutenkin silmää miellyttävä, jäänpä siis lueskelemaan! :)

    VastaaPoista

Saa kommentoida!