torstai 14. elokuuta 2014

Better Not Waste

Uutta lakkausta kehiin, vaihteeksi tuoreeltaan! Eilen postilaatikkoon tullut Sissin ja Emman lakkarakkauden hedelmä Better Not Waste oli pullossaan niin herkullisen näköinen etten voinut vastustaa kiusausta lakata tällä niin pian kuin mahdollista. Eli lakkasin kynnet keskellä yötä. Kaveriksi lakalle otin Ginan valkoisen sekä Color Clubit jotka myös tulivat eilen, eli Flamingo ja Evolution.

Valkoinen pohja ja liukuvärjäys, flamingo-white-evolution. Flamingo vähän ehkä liian kirkas pinkki tähän mutta valkoinen vähän pehmensi. Ja Evolution vaikutti ainakin tikulla peittävän todella hyvin! Koko hoidon kuorrutti Better Not Waste, isommatkin glitterpyörylät nousivat vaivatta pullosta, kalastelua ei vaadittu. Pari kynttä taisi kyllä saada glitteriä vähän liikaakin.. :D


Hauskaa, kaikki lakkaukset mitä olen nähnyt bnw:llä ovat olleet herkkiä, kauniita, romanttisia.. Mun aikaansaannos taas on jotain halinallemaista, leikkisää ja höpsöä.. :D No, söpöltä nää omaan silmään näyttää, kyllä näissä viihtyy :) Vois olla ehkä parempi ilman pinkkiä, tai jollain paljon pastellisimmilla lakoilla.


Better Not Waste, Flamingo ja Evolution. Varvassormus ylimääräinen, ja kuvasta uupuu Ginan White. :)


22 kommenttia:

 1. Ihanat ihanat ihanat!! ♡ Niin suloiset kyllä! :)

  VastaaPoista
 2. Oi ku söpöt ja ihanat ja äly kivat jajaja värit on aivan söpöt! :D ❤

  VastaaPoista
 3. Tosi nätit kynnet! Pitää kyllä itsekin tuo Better Not Waste hankkia, se on niin hirmuisen söpö! :)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanat kynnet oot saanu aikaan tuolla lakalla. <3

  VastaaPoista

Saa kommentoida!