torstai 22. lokakuuta 2015

Harjoitus tekee mestarin, tai sitten ei.

Testitavaraa vähän sieltä sun täältä taas. :) Yksi Born Pretty Storesta valitsemani tuote oli Liquid Peel Off Tape. Näitä nestemäisiä lateksisysteemejähän nyt löytyykin montaa sorttia mutta aiemmin en ole testaillut. Ihan näppärää, tulee kyllä käytettyä varmasti varsinkin liukuvärien yhteydessä. Ei juuri tuoksukaan miltään, joku hento hedelmäinen vivahde mutten osaa sanoa mikä, ei paha. Reilu kerros kynsien ympärille, ja lähtikin kuivuttuaan melko helposti iholta.


 Tässä lakkauksessa käytin kokokynnen vinyylikuvioita puoliksi leikattuna, arkki Honeycomb saatu testiin Mi Nailsilta. Ja sitten kiva vinyylikuvio tuli töhrittyä kun kädet tärisi miten sattuu, tällä kertaa ei pilkkutikkuruusut oikein luonnistuneet, lehdet vielä vähemmän. Tai ruusuköynnöstä verkkoaidassa näiden piti olla. :D


Harmi vähän kun meni vähän hukkaan vinyylit kun tuli liikaa vihreää päälle :D Muuten kynsistä tuli kuitenkin ihan kivat, kun eihän noita kukaan suurennuslasin kanssa tule livenä tiirailemaan. Vaikka eipä tule yleensä muutenkaan, en kyllä muista milloin joku olisi kiinnittänyt mitään huomiota kynsiin missään. :D Toisaalta, itsellenihän minä näitä lakkailenkin.


Käytetyt lakat hopeinen Depend 223, essencet #lucky ja play with my mint, oriflame the one white tip sekä bps vihreä leimauslakka. Ja alla vielä bps-alekoodi.


6 kommenttia:

Saa kommentoida!