maanantai 2. marraskuuta 2015

Suurensuuret siirtokuvat, pienenpienet niitit

Siirtokuvia, siirtokuvia. Välillä tuntuu hassusti fuskaamiselta siirtokuvien käyttö, kun saa niin nätit kynnet ilman että tekee juuri mitään... Hölmöä! :D Ja sitten ne ottaa ja unohtuu laatikkoon eikä niitä tule edes ajatelleeksi kun saa omin pikku kätösin aikaan vain pelkkää sotkua. Muistaisipa joskus edes silloin kun on kahdet tuotokset poistanut putkeen, välttäisi verenpaineen nousut.


Tähän lakkaukseen testiin saatua tavaraa kaksin kappalein, Bornprettystoren pikkiriikkiset niitit, 0,8mm kultainen, sekä Mi Nailsilta Milv-siirtokuvat. Näillä on siis kokoa sen verran runsaasti, että tuo keskikokoinen oli sopiva peukalonkynnelle, ja keskisormi ja nimetön jakoivat isoimman kuvista puoliksi.Hyvin toimii, edelleen, ja se nopeus millä nämä irtoaa taustapaperista, loistavaa. Niitit tosiaan ihanan pikkuisia, tuli vaan se pikku moka että yksi niiteistä pääsi menemään huomaamatta väärinpäin.. :D


Siirtokuvien alla valkoinen lakka, pinkki on OPI Girls Love Ponies.

Kuvien otto nyt pääsi hiukan venähtämään ja hiukan kärkikulumaa mutta eipä sille mitään mahda. Ollaan täällä vähän huushollia raivattu ja raahasin ison kasan kirpputorille tavaraa, ei ihme että kuluu lakat siis.. :)

BPS alekoodi:


8 kommenttia:

Saa kommentoida!