tiistai 19. tammikuuta 2016

Tulipunaruusut


Tämä sairastaminen alkaa pikkuhiljaa olla turhauttavaa. Itselläkin ollut flunssaa koko ajan, yhden antibioottikuurinkin saanut syödä poskiontelontulehdukseen ja nyt taas kurkku kipeä. Viime viikon loppupuolella tytöllä oli vatsatauti joka ei tainnut onneksi muihin tarttua (kopkop) ja nyt on poika vaihteen vuoksi kuumeinen ja yskii. Nii et tosi kiva.. Töissäkin alkaa olla hiukan kyllästynyttä porukkaa ja itehän mä siitä saan kuulla, vaikka mitäs tälle muka mahtaa.. Ikäänkuin ei ärsyttäis jo valmiiks kun jatkuvasti saa juosta lääkärissä ja kököttää neljän seinän sisällä milloin ketäkin hoitamassa.  Oisko tän kerran valitukset siinä. Ehdin sentään kynnet eilen lakkaamaan, ja eihän nekään ihan putkeen sit menny..


Jossittelukynnet. Jos tuo punainen leimauslakka olisi viitsinyt peittää vähän paremmin ja jos päällyslakka ei olisi levittänyt leimoja niin olisi oikein kivat.. Nämä voisi tehdä uusiksi vahan paremmalla leimauksella.. Glitteraksentit on kyllä kivat. 


Leimauslakkojen vastustuksesta huolimatta laattahan on oikein kiva, Überchic-ykkössettiä.


Tämännäköinen liuta käytettyjä. OPIt You're so vain-illa ja Coca-cola red, Penelope Luz Lady Night, essence i <3 magic, bps-vihreä leimauslakka ja punainen konad-leimauslakka. (Konad, peittäisit kunnolla!)

12 kommenttia:

 1. Kynnet ovat kauniit ja ethän sie voi sille mitään jos sairastaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Joo eipä sille mitään mahda, ny on ollu aika ärhäkät pöpöt liikkeellä ja ne kun tuolla päivähoidossa niin helposti leviää.. :/

   Poista
 2. Kynnethän on just ihanat ja onnistunu! :3 Paranemesia lapsosille :)

  VastaaPoista
 3. Mun mielestä nää kynnet on kyllä sietämättömän kauniit! ♥ Ruusujen läpikuultavuus ei mun mielestä edes haittaa, kokonaisuus on kuitenkin upea :)

  Ps. Pikaisia paranemisia koko poppoolle jos joku vielä on toipilaana! Inhottavaa aikaa tämä alkuvuosi, kun tuntuu että kaikki on kokoajan kipeänä :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Kyllä nää sit alkuärsytyksen jälkeen oli erittäin mieluiset ja viikko näillä mentiinkin. :D
   Kiitos, terveenä ollaan taas onneksi kaikki. (koputan puuta..)

   Poista

Saa kommentoida!