tiistai 2. helmikuuta 2016

Kuorintasukat jalkaan

Bongasin tuossa tammikuun alussa tokmannilla kuorintasukkia. Niitä baby silky foot-sukkiahan kokeilinkin viime kesänä ja nehän oli vallan mainiot, mutta päätin nyt testata näitä kun sattuivat tulemaan vastaan. Onhan näitä montakin merkkiä markkinoilla mutta nämä edullisemmasta päästä, taisivat maksaa 9,90.


Kovin nautinnollista näiden käyttäminen ei ollut. Sukat ovat vähän hassun malliset, ja nuo saumakohdat olivat aika ikävän tuntuiset ja hiersivät jalassa. Haju näissä oli myös omaan nenään aika ikävä, väkevä, tuli mieleen joku likööri.. ja haju  jäi jalkoihinkin pesun jälkeen. En leikannut ihan kokonaan tuota merkityä osaa pois, ja laitoin omat sukat vielä päälle. Näiden kanssa sitten rapisteltiin menemään puolitoista tuntia. Saunassa olin käynyt ennen  näiden käyttöä.


Nähtäväksi siis jää onko näillä mitään virkaa. Kovin pahassa kunnossa ei nyt ennestään jalat olleet, mutta pientä vertailua teen sitten kun nämä ovat jotain tehneet.. Toista kertaa en kyllä näitä tule kuitenkaan ostamaan, hajusta tai epämukavuudesta viis mutta itselle tuli käytön jälkeen kutisevaa ihottumaa jalkoihin eli olen varmaan allerginen jollekin tuotteen ainesosalle. Toivottavasti menee nopeasti ohi, on aika ikävää. Allergialääke ja rasva onneksi hiukan auttaa.


Toivottavasti nyt tekevät tehtävänsä, palataan asiaan siis. :D


6 kommenttia:

 1. Näissä on tosi lyhyet varret, voisi olla korkeammat, ettei tarvitsisi pelätä nesteiden sujahtamista ulos. Harmi noi sun oireet. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo totta, tuo oli aika ärsyttävää, sen takia en ihan kokonaan leikannut noita auki.. No on joo, toista päivää nyt kutiaa, ehkä vähän tosiaan alkaa jo helpottaa.

   Poista
 2. Voi eikä kun tuli ihottumaa :/ Mä olen näitä kanssa katsellut ja meinannut ostaakin, kun tuollainen summa ei kirpaise jos ei sitten toimisikaan. Mutta taitaa jäädä kauppaan, kun mitään ylimääräisiä iho-oireita en kyllä halua :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo aika inhaa. Niistä Baby silky foot-sukista mitään oireita ei tullu ja ne tuoksuivatki paremmalta, mielummin ne taas seuraavalla kertaa. :D Jos minailsille tulee taas ni ne ny ei montaa euroa kalliimmat oo. tai jos ebaysta tilaa ni on halvemmat vielä ku nämä.

   Poista
 3. tilasin ebaystä jotain edullisia saa nähdä toimiiko kun tulevat.Ikävä että noi ei ollut hyvät

  VastaaPoista

Saa kommentoida!