torstai 10. maaliskuuta 2016

Leimailua

Tiesittekö että stamperit ovat koirien mielestä makoisaa purtavaa? Sain tuossa joku aika sitten tämän faktan selville, ja jostain syystä tämä tieto nosti verenpainettani hetkeksi, varsinkin kun kyseessä oli kirkas leimasintyyny mitä nämä tulevat rukkaset olivat maistelleet. Onneksi olin sattunut tilaamaan yhden tuollaisen itse, ennen testiin tullutta kappaletta. Nyt varmuuden vuoksi tilasin pari kappaletta lisää vaihtopäitä stamperiin..
Mutta joo,  olipa siis siitä huolimatta leimasin millä testata laattaa. Kaikki siis nyt born pretty storesta saatua, stamper, leimauslakka ja laatta.
Alle piti lakata jotain glitterpitoisempaa, toisessa kädessä kun on paikattu kynsi niin ei näy niin pahasti epätasainen pinta. Glam Polish Charmed, ihana kimallepommi! <3
Leimauslaatassa oikein kiva kuvio ja toimii hyvin, putsaaminen hiukan kinkkinen tehtävä, kuvion terävät reunat repii vanulappua. Mutta sai sen nyt muuten ihan hyvin toimimaan, pitäiskö putsata ennemmin talouspaperilla.. Lakassa ja stamperissa ei valittamista.

11 kommenttia:

 1. Voi vitsit, miten kivat! Glitterlakka+leima-yhdistelmä se toimii aina!

  VastaaPoista
 2. Sievät kynnet! :)

  Mulla ei BPS:n laattoja olekaan, onkohan niissä jotenkin erityisen terävät reunat kuvioissa.. kuulostaa kehnolta jos vanulaput ihan hajoilee putsatessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti :)
   joo vähän on tylsä homma.. mut ei kyllä kaikki oo tommosia ollu, en muista et aiemmin ois noin käyny. huonoja kyllä muuten on tullu vastaan mut ei tällä tavalla, vähä vaihtelevaa on laatu :D

   Poista
 3. Miten sievät ♡_♡ Mulla on sattunut myös yksi Bps laatta kohdalle,joka on vähä terävämmän puoleinen (sellanen asteekkikuvioita sisältävä). Eikä se oikein toiminutkaan muistaakseni.

  VastaaPoista
 4. Haha, voi ei... :D Kynnet kuitenkin on ihanat ♡

  VastaaPoista

Saa kommentoida!