maanantai 6. toukokuuta 2013

Kiitos Lila!

Kiva postipäivä!
Olin tosiaan osallistunut Lilaa Lakkaa-blogissa turhaa roinaa-tempaukseen, ja viime viikolla olikin sähköpostissa viestiä että pikku paketti olisi tulossa, ja tänään se tuli! 


Kultaisia ja valkoisia kynsitarroja, perhosia ja kukkia. Mii laiks! :D


Kultaiset on tähtiä, kukkia, sydämiä, kruunuja, rusetteja ja vaikka mitä.. :D Ne on ihan sekaisin, en alkanut lajittelemaan kun oli puolet niistä ympäriinsä tuossa pussissa. Onneksi tosiaan vain siellä pussissa! :D Värikkäät strassit oli pysyneet omissa lokeroissaan :) Punainen kynsiteippi, sellaista olenkin kaivannut kun monesti on tullut ihasteltua upeita lakkauksia missä noita on käytetty. Saas nähdä osaanko.. :D  Ja ranskistarrat tulee myös ihan varmasti hyötykäyttöön. :)

Pari kynsiliimaputkiloa, Lila on ihan varmasti lukenut mun ajatuksia! En nimittäin tainnut niitä pyytää, mutta tarpeeseen tulee ehdottomasti. Monta kertaa on ollut mielessä että pitää hommata sitäkin varmuuden vuoksi. Ja kynsilakat! Ihania! Merkkiä La Femme Beauty, sävyt Lilac Frost, Ultra Pink ja Ultra Raspberry.


Tässä vielä koko setti! <3 Kirjekin tuolla alla. Ihanaa kun saa kirjeenkin kaiken muun lisäksi, tosi kiva yllätys! Sisältää myös terveiset mun  hannu hanhen tuurin omaavalle siskokullalle, kerrankin osuu säkä myös mun kohdalle :D Ja kiitos vinkeistä, koitan tutkia noita sävyjä :)

Kiitos Lila miljoonasti, aurinkoista kevättä ja kesää myös sinulle!!!! <3

4 kommenttia:

  1. No missään kynsiarvonnassa en ole vielä voittanut... :D mulla on kans ihania la femme beautyn sävyjä, nuo on kans ihania!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mut silti oot hannuhanhi. Ootko muuten vilkassu montako lakkaa mulla on o_O
      Joko oma päivitetty?

      Poista
    2. Hullu O.o en oo päivittänyt, pitäs listata taas kun miitistö tuli toistakymmentä mukaan.. :D

      Poista
  2. Ole hyvä Rose! Ihanan ilahduttavan iloinen postaus sai hymyn huulille. =)
    Samoin sinulle! ♥

    VastaaPoista

Saa kommentoida!