keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Ensimmäinen Zoya ja paljon pilkkuja

Aika moni on asian varmasti huomannutkin, nimittäin uuden kotimaisen ostospaikan kynsirintamalla! Nettikauppa löytyy, ja fyysisesti liike sijaitsee Turussa jonka lähettyvillä minulla on siis onni asua. Kyseessä siis Mi Nails. Eilen tuli tehtyä visiitti tuonne, aika kauan tulikin ihasteltua liikkeen tarjontaa. Kotiutinpa tuolta myös ensimmäisen Zoya-merkin lakkani, joita ensisijaisesti sinne meninkin hipelöimään, niitä kun ei nettikauppa toimita. Ihania laattoja ja siirtokuvia katselin vaan kun leimailu tuntuu muutenkin olevan harvassa ja siirtokuvia on liiankin iso kasa odottamassa käyttöä, niin tällä kertaa en niitä ostanut. Ja nyt tosiaan lakkaustahti muutenkin hidas. No, varmasti tulee tuohon kauppaan uudemmankin kerran asiaa. Siirtokuvavalikoima varsinkin oli ihana, ja monta kiinnostavaa lakkamerkkiä, parikin joita muualta suomesta ei ole aiemmin saanut.


Samalla reissulla kävin myös siskoni luona joka kävi Lontoossa äskettäin, tuliaisia tietty tilasin matkalta. Ja ehdin vielä Seppälässäkin poikkeamaan. Päivän uudet lakat siis tällä kertaa ovat Zoya Pixiedust Miranda, Models Own Microdots ja Seppälän Vanilla Sorbet. MO on kiva kirjava kirkaspohjainen lakka, viittä eri väriä pienehköä kuusikulmaista glitteriä, ja Seppälän lakkahan on ihana valkoinen neonglitterpläjäys joka tuntuu löytäneen tiensä erittäin monen harrastajan lakkalaatikkoon viime aikoina.. :)


Mirandaa testasin heti ensimmäisenä. Helppo lakattava ja nätti. Ostoksilla ollessa jo tulin naureskelleeksi miten aina ajautuu hipelöimään samankaltaisia sävyjä.. Ostosreissun jälkeen tikkuviuhkakin todisti saman asian, saman sävymaailman tekstuurilakkoja olikin ennestään jo kunnon kokoelma.. :D Ei dupeja mutta samankaltaisia, sen verran että voisi ehkä tarkemmin miettiä josko olisi jo ennestään lakka joka on tarpeeksi lähellä milloin mitäkin.. :D Pitää kai alkaa ottamaan tikkuviuhkat mukaan kynsilakkakaupoille lähtiessä. En silti toki harmittele tätä ostosta kun sen verran helppo ja laadukas lakka, onnistui lakata sotkematta vaikka nyt harvempi lakkaustahti saa aikaan sen että tunnen omistavani kaksi vasenta kättä. :D Ja kuivui nopeasti.
No, kaksi muuta uutta ovat onneksi täysin uniikkeja kokoelmassani. :)


Onni tosiaan että helppo lakattava, kun reilusti puolenyön jälkeen taas lakkailin.. ja aamuaurinkoon heti kun mahdollista nappaamaan kuva. Kaksi kerrosta piisasi itselle tällä kertaa, valoa vasten kärjet kuultaa mutta eipä tuota muuten huomaa. Nätti kimallus ja sopivan tuntuinen pinta.

6 kommenttia:

Saa kommentoida!