maanantai 14. heinäkuuta 2014

Helppo ja nopea lakkaus

No heippa pitkästä aikaa! Aikaa on viime postailusta, kaksi viikkoa sitten kotiuduttiin pienen miehen kanssa ja viime lakkailusta lähemmäs kolme viikkoa. Samoilla lakoilla siis menin ennätysajan, muuten kesti hyvin mutta kasvuraja alkoi näyttää jo aika hurjalta.. :D Lauantaina illalla, tai yötä se taisi ennemmin jo olla, ehdin lakkailemaan. Toki vastasyntyneen kanssa aika riskipeliä, tuossa iässä ei voi vielä unirytmistä puhua. Arvasin kuitenkin oikein hyvän hetken alkaa kynsien kanssa pelaamaan. Vaikkei nyt mistään taiteesta voida tällä kertaa puhua, en mitään monimutkaisia ala väsäilemään kun voi niin helposti vielä mennä koko työ hukkaan.. :D Aika perus siis tällä kertaa. Samat lakat löytyy varpaista, ja värikin sopii kesämekkoon :)Kuvatkin vähän sinne päin, ulkona jo pimeää ja en jaksanut lightboxia kaivaa. Enkä ottaa pullokuvaakaan.. Mutta käytössä Orly Samba ja China Glaze Fairy Dust. Orlyä riitti kaksi kerrosta, sen verran lyhyet kynnet. Seche Vite päällä tottakai. 

Nätti tuli, saa nähdä olenko näilläkin taas sen pari viikkoa.. :D 

12 kommenttia:

 1. Ei sitä aina jaksa niin kauheesti touhottaa. Yksinkertainenkin voi olla kaunista ja tämä on :)

  VastaaPoista
 2. Kauniit! :) ekat kynnet joista oikeasti fairy dustin erotan :D

  VastaaPoista
 3. Nätit. Just mun makuun, itse en tämän "hankalampia" edes jaksa yrittää. (ne hermot) :D Siksi on mahtava ihailla niiden kuvia jotka jaksaa.

  VastaaPoista
 4. Nätin yksinkertasethan nää on, toimii. :)

  VastaaPoista
 5. Mulla ei ole muistikuvia lasten ensimmäisistä kuukausista mutta kuvista olen tarkistanut, että kyllä mä jotain silloin lakkailin:D Mutta tosiaan mitään ihmeellisiä ei kyllä ehdi tekemään. Nämä on kauniit näinkin, onnittelut perheenlisäyksestä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei ehdi, vastasyntynyt ja uhmaikäinen-kombo ei hirveästi anna aikaa taiteiluun :D
   Kiitokset :)

   Poista

Saa kommentoida!