keskiviikko 27. elokuuta 2014

Kynsilakkakoruja

Tässä viime aikoina kun ei ole ollut oikein aikaa lakkauspuuhiin, ja kynsilakoilla on silti pitänyt päästä leikkimään, niin sain minäkin aikaiseksi tilattua parit tarvikkeet kynsilakkokoruihin. Samalla tässä saa näppärästi ikuistettua ne ihanimmat lakat.. :)


Teippailin lasikapussien päällipuolet maalarinteipillä piiloon, ja nuo tötteröt taas pystyyn munakennoon. Ja eikun lakkailemaan! Ikuistettavaksi pääsivät mm. Orlyn Miss Conduct sekä OPIn I Snow You Love Me. Snow'n glitterit oli muuten hiukan hankalia, kun piti pienelle alalle asetella peittävästi, ja kun se pohjakin heijastaa.. Mutta tulihan niin blingit että huhhuh! 


Ensimmäisiä koruja. Tilasin lehtikultaa Mi Nails-nettikaupasta, ja halusin sitä tietty myös koruihin. Muutama hippu kirkkaalla lakalla kiinni ja värilakka päälle, taas käytössä Color Club Evolution. Mikähän väri näyttäisi valkokullan kanssa parhaalta? 
Punainen on Chinan Ruby Pumps, kunnon joulupallot! :D Pieni riipussetti tuli kaupan päälle kun tilasin korupohjat ja kapussit, lakat MaxFactor Fantasy Fire ja OPI Vant to bite my neck? Riipukseen tarvitsisin vaan semmoisen välirinkulan tms että saisi ketjuun kiinni.. :)


Tosi kivaa näpertelyä! Lisääkin on suunnitelmissa, kuivasin lemmikinkukkia tuossa kesällä ja mietin mahtaisiko ne sopia korvakoruihin.. Pitää varmaan ottaa ja kokeilla tosiaan.

Mulla on vaan just nyt pieni ongelma näiden kanssa.. Ei voi käyttää, siis vielä. Vaikka haluiskin. Oli pitkäksi aikaa unohtunut korvisten käyttö kokonaan, ja umpeenhan ne reiät oli menneet. Piti koruliikkeestä käydä ostamassa ne ammuttavat korut. Käsin ne sai onneksi vanhasta reiästä läpi pienellä väkivallalla, terävät kun ovat. Nyt vaan täytyy pitää näitä koruja pidemmän aikaa että paranee, oli kumminkin kasvaneet korvalehtien takaa niin umpeen ettei siinä ollut rei'istä jälkeäkään. Kauanko mahtaa mennä..

Voin kyllä myydäkin nämä korut jos jotakuta kiinnostaa, kun ehdin ihan hyvin tekemään tässä uudetkin itselleni.. :D

12 kommenttia:

  1. Oi vähän nättejä♡ varsinki noi blingblingit (:

    VastaaPoista
  2. Mistä sä oot tilannu noita korvis-osia? Vitsi pitäis itekki taas askarrella näitä, innostus lopahti alkuhuuman jälkeen! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kirjohelmestä tilasin. :) saa nähdä kauanko mulla kestää into.. :D

      Poista
  3. Mullaki olis tarvikkeet näihin tälläsiin korvakoruihin hommattu, mutta en oo vielä jaksanu alkaa sotkemaan. Ehkä tämä postaus sai pienen lakkaus kipinän päälle ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mullakin oli yks korvispari pyörinyt laatikossa pitkään, tilasin adeninasta joskus viime vuonna.. :D nyt oli helpompi ku tilasi isomman nipun, oli ollu niin vaikee päättää millä lakkais ni en sit osannu lakata ollenkaan :D
      Askartele ihmeessä säkin, kiva ois nähä millasia teet :)

      Poista
  4. Ihania, varsinkin turkoosi-kultaiset! <3

    VastaaPoista
  5. Ihania koruja olet väsäillyt ^_^

    VastaaPoista

Saa kommentoida!