torstai 20. elokuuta 2015

Kukkaleimoja

Olipa kerran kimaltelevat glitterkynnet, mutta ei ollu toista kertaa. Alle vuorokauden kynsillä vietettyään edelliset kynnet kokivat siis kovan kohtalon, toisesta kädestä napsahti yksi poikki taistelussa auton takakonttia vastaan. Onneksi en tosiaan ollut kauaa uhrannut niihin aikaani, ja alla oli vieläpä peel off-aluslakka joka peräti toimi. Kerran olen siis aiemmin raivoissani yrittänyt nyppiä lakat pois sitä käytettyäni mutta taisi olla ihan liian ohut kerros.. Nyt toimi ihan hyvin. Ja tosiaan kaikki lyheni kun koko vapaa kasvu yhdestä riistettiin. Verenvuodatukselta onneksi vältyttiin.


Edelleen jumissa kynsien kanssa, mikään idea ei tuntunut hyvältä ja tämän sinisenkin päälle oli ensin tarkoitus tulla jotain ihan muuta. Lopulta valitsinkin ehkä lempparileimauskuvioni, ja vaaleanpunaisen leimauslakan. Ja lopputulos on ehkä jotain mummolan verhot tai tyynyliinat. :D Ihan ehkä kivat silti.


Näköjään valitsin lähikuvaan juuri sen kynnen missä kieroin ja vajain leima.. :D Mutta tuo DaLen smoky on aika hauska lakka. Tuo bornprettystoren leimauslakka on kyllä loistava tapaus, nykyään näkyy olevan neliskanttisissa pulloissa mutta sama merkki ja väri, eiköhän ole samaa tavaraa toivottavasti. Ja pullokokokin taitaa olla edelleen 15ml. Kukkien keskustat chinan epäleijonaa. :D


Käytetyt lakat: Dance Legend Smoky 1027, bps pinkki leimauslakka ja China Glaze I'm not lion. Laatta BP-46, stamper myös bornprettystoresta. Stampertyyny tuli yllärinä parin muun tuotteen kanssa joten ihan varmasti en osaa sanoa mikä se on mutta mittausten perusteella sanoisin että tämän setin pienempi yksilö. Ihan mukava löllö. Ja sopivan kokoinen varsikin onneksi löytyi.

14 kommenttia:

Saa kommentoida!