sunnuntai 2. elokuuta 2015

Ostoksia loman ajalta

No nyt on uusi tietokone, vihdoin ja viimein. Onneksi se hajoaminen nyt osui sentään semmoiseen hetkeen että sai uuden hankittua, ois lomarahoille kyllä voinut muutakin kohdetta keksiä.. Ajankohta sopi siinäkin mielessä että mökillähän me oltiin joten eipä sitä konetta tullut kaivattuakaan. Ainakaan kovin paljoa. Johonkin muuhunkin sitä rahaa silti vähän meni..


Minailsin synttärialesta tuli osteltua, ja kun vielä oli lahjakortti kaiken lisäksi plakkarissa niin kyllähän sitä tuli kerättyä ostoskoriin kaikenmoista. Muutama uusi vinyyliarkki, jokusen näistä kyllä tulin tälläkin viikolla hakeneeksi. Pari siirtokuva-arkkiakin vielä..


Daleja, vaaleanpunaista testasinkin jo mökillä mutta just nyt en oo varma muistinko kuvata.. ei tosin sävyltään ollut itselle ihan sopiva joten väliäkö tuolla. Nämä Minailsin alesta. Näiden ja vinyylien lisäksi tuli cheekyn leimauslaatta, kynsinauhaöljyä ja käsirasvaa, sekä OPIn peel off-lakka. Se on nyt tämänhetkisen lakkauksen alla kestänyt kaksi kertaa saunassa, perunoiden kaivamisen mullasta ja ties mitä muuta, eli ainakaan itsekseen ei irtoa. Jos nätisti lähtee sitten kun haluan sen lähtevän niin siinä mulla on hyvä kaveri. :)


Kimppatilaus ranskan suunnasta toi luokseni tämmöisiä. China Glaze Strawberry Fields on mennyt muutamaan otteeseen kirpulla sivu suun, tai jättänyt väliin ja katunut myöhemmin. Liquid Sky Lacquer Goody Gumdrops valikoitui pullokuvan perusteella, tabletin kanssa googlettelu oli aika tahmeaa mökillä, ja Dale Shining gold&silver 902 oli myös ihan kivan näköinen.


Porissa muutama essence taas: whisper of spring, # lucky, whatever!, don't be shy!, engaged

Tikutella nää pitäisi.. :D

Nyt on pari ekaa postausta kirjablogissakin, sivupalkin kuvasta pääsee kurkkimaan. Ensin hehkutin tietty yhtä suosikkikirjoistani, ja lähipäivinäkin asiaa riittää, lomalla kun tuli luettua paljon. :)

4 kommenttia:

Saa kommentoida!