sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Hopotus, Myllyn Paras Pannukakkujauho

Pitkästä aikaa ollaan mukana Hopottajat-kampanjassa, tällä kertaa tehtiin pannukakkua.  Valmis jauhoseos siis, lisää vain neste ja halutessasi tilkka rasvaa.  Meillä tästä syntyi suolainen, ruokaisa pannari ensin, ja hyvin kyllä upposi!


Tex-mex-pannari

1 pussi Myllyn Paras Pannukakkujauhoa
9 dl maitoa
tilkka oliiviöljyä

400g jauhelihaa
pieni punasipuli
kourallinen kirsikkatomaatteja
pussi texmex-mausteseosta
juustoraastetta

Siinäpä meidän versioon päätyneet täytteet. Taikina turpoamaan kuten pussin ohjeessa, uuni lämpiämään ja sillä aikaa täytteet. Sipuli pieneksi silpuksi, tomaatit viipaleiksi, jauheliha paistetaan ja maustetaan mausteseoksella. Turvonnut taikina pellille, päälle ripotellaan täytteet, juusto viimeiseksi. Ja sitten vaan uuniin. Tämä taisi olla uunissa hiukan kauemmin kuin pussi ohjeisti, sen verran reilut ja kosteat täytteet tuli. Ihan reilusti saa ottaa väriä, jos tuntuu että on liian löysää kun alkaa olla sopiva väri, voi päälle laittaa alumiinifolion loppuajaksi.


Tästä tuli kyllä erittäin hyvää! Mehevää ja täyttävää, kylkeen lautaselle vielä vähän raejuustoa ja tomaattia. Vähän reilumpi salaatti olisi ollut vielä parempi.. :D Kelpasi koko porukalle siis. Vielä testataan ihan peruspannari tästä, meillä kun pannukakkua syödään melko usein. :)

4 kommenttia:

  1. Pääsin itekki mukaan täytyy käydä joku päivä noutamassa ja keksiä mitä niistä tekis.Kuulosti kkvalle sun suolanen vaihtoehto

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää oli tosi hyvää! Ja maistu muuten kylmänä iltapalaksikin tosi hyvälle :)

      Poista
  2. Mulla tuli kans tehtyä suolainen versio :D Hyvä vinkki tuo folio, oli mullakin kypsymisen kanssa ongelmia
    http://maikinkotona.blogspot.fi/2016/02/testissa-pannukakkujauho.html

    VastaaPoista
  3. Tää texmex tuntuikin olevan suosittu versio. Sopii kyllä pannariin yllättävän hyvin:)

    VastaaPoista

Saa kommentoida!