perjantai 1. elokuuta 2014

Vanilla Sorbet

Ooh, ehdin lakkaamaan kynteni! On tässä tosin lapsista huolehtimisen lisäksi ollut reippaasti muutakin puuhaa. Kotitekoiset maustekurkut on niin herkkua että niitä oli pakko tehdä kunnon satsi, reilut 13 kiloa avomaankurkkua ovat nyt liemessä.. Parin viikon sisällä muutamana iltana siis touhuiltu sellaisia. Tänään noukin pihan pensaista muutaman litran punaherukkaa ja paljon olisi vielä keräiltävä, mustat viinimarjatkin alkavat olla valmista poimittavaksi. Punaiset putsailen pakkaseen ja mustista tulee mehua, on sitten talvella lämmintä juotavaa.. :)

Aurinkoahan on riittänyt yli oman tarpeen mutta silti en ole ehtinyt ottamaan kynsikuvaa pihalla.. Aika lailla sisätiloissa tässä on silti oltukin, kuukauden ikäisen vauvan kanssa ei viitsi ihan tuonne lähes 30 asteen helteeseen mennä. Eipä silti kiinnostaisi muutenkaan, en tykkää noin kuumista ilmoista ja sitäpaitsi paarmat saavat tämän ihmisen säntäilemään paniikissa. Yäks. Tänään tuuli sen verran että sain sentään niitä marjoja poimittua kun ei tuntunut liian kuumalta ja öttiäiset pysyivät loitolla.

No, kynsiin. Lakkaushaaste-ryhmässä viikon aiheena helle. Tähän sopi siis testata uutta lakkaa, Seppälän Vanilla Sorbet siis kynsillä. Alla kaksi kerrosta Ginan valkoista. Koristeeksi OPIn I Snow You Love Me-lakan glittereistä asetellut kukkaset nimettömissä. Kukkien keskellä alkujaan neonkeltaiset niitit, jotka kuluivat jo sen verran että väritin ne pilkkutikulla oranssiksi. Kynnet tehty siis jo pari päivää sitten.


Vanilla Sorbet on kyllä kiva lakka! Hetki meni että tottui näin valkoisiin kynsiin mutta Ovat kyllä oikein piristävät, kärkikulumaakaan ei ole vielä ilmaantunut joten näillä mennään taas hetki, ainakin siihen asti että kukkaset alkavat varistaa terälehtiään.. :) Vaikka ideoita kyllä olisi.. :D

10 kommenttia:

  1. Kiva lakka:)
    Pitää harkita itselle ostamista myös.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä, vähän muitakin värejä tekis mieli mutta ehkä vois sheer tintseillä koittaa tuunata ni riittäis valkoinen :D

      Poista
  2. Ompas nätit kynnet! :) Tuo on kyllä tosi söpö lakka. <3

    VastaaPoista
  3. Onhan tää vaan söpö lakka ^_^
    Mie olen joku tovi sitten hommannut tän itelle mut kynsille en ole sitä vielä saanut :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa varmaan pian lakata, sopii kivasti näille helteille :)

      Poista
  4. Miksi, oi miksi jätin tämän lakan Seppälän hyllyyn!
    Kiva toi nimettömän kukka, hienoja glitzuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Josko vielä tulisi vastaan, kyllä tuo kannattaa omistaa :)
      Kiitos :)

      Poista

Saa kommentoida!