lauantai 4. heinäkuuta 2015

Neljäs kerta toden sanoo..

Nonni. Nyt ei oo tällä viikolla lakkailut menneet niinku Strömsössä. Kolmena päivänä jouduin lakkaamaan kynnet yhteensä neljään kertaan. Ei vaan taas osannut. Eka oli muuten vaan ruma, poistoon. Seuraavana aamuna yritin liukuvärjäystä mutta värit alkoivatkin riidellä kynsillä. Ja seuraavaksi yritin uudestaan liukua, kärki oli edellisessä pinkki niin päälle pinkki-musta liuku. Oli vähän äh, mutta päätin tyytyä siihen, muutama niitti vaan niin kyllä se nyt kelpaa. No enköhän tökännyt näpit johonkin, lakat kurttuun ja niitit sinkoilivat ties mihin...

Nii et hyvin meni. Nämä neljännetkin oli vähän läheltä piti-tilanne, ja aamupäivällä ennen töihin lähtöä vielä lakatut. Ei nämäkään nyt ihan putkeen menneet mutta kelpaa. Ja pysyivät suhtkoht ehjinä.


Ostin Mi Nailsilta Nail Pattern Boldness Digital Hydration-aluslakan, hetken ollut nyt käytössä. Lupaa kosteutusta, se jääköön nähtäväksi miten toimii, kehuja olen kyllä lukenut. Noin muuten käytettävyys on ihan mukava. :) 

Ja Mi Vinyls taas käytössä. Tätä tekniikkaa oli iät ja ajat tarkoitus kokeilla, nyt sai viimein aikaiseksi! Noin pienelle alalle oli hiukan hankala tehdä ainakin näillä lakoilla niin että liuku olisi pehmeä, mutta tuo raja erottuisi kunnolla. Mutta kokeilinpahan. 


Jahas, nyt kun tässä kattoo näitä mitkä kelpas, ja noita kolmea lakkausta mitkä meni hylkyyn, niin ei tää kyllä parempi ole. Rivin ensimmäinen olisi ihan hyvä jos leimat olisi erottuneet kunnolla.
Käytetyt lakat Moyra Holographic 254 sekä Foxy Paws Bailando.


Nyt ei irtoa kyllä enempää. Rättipoikkiväsynyt iltavuorosta, oli hurjan kuuma, ja aamusta takasin hikoilemaan. Nyt pakko painua pehkuihin.

14 kommenttia:

 1. Mä aina katon ihan äimän käkenä noita vinyyleiden avulla tehtyjä liukuvärjäyksiä, en vaan tajua vaikka videoitakin oon joskus kattonu :D

  Ja eihän noissa pieleen menneissä oo mitään vikaa. Ainoastaan omaan silmään "viaksi" voisin sanoa että liuku ei ole täysi liuku vaan ennemminkin raitoja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, no ei ton vinyylijutun teko ihan putkeen mullakaan heti menny, en saanu heti tarpeeksi jyrkkää liukua kaikkiin, ja vinyylejä meni vähän enemmän kuin olisi pitänyt :D Ja secheä.

   Joo ei nuo enää niin pahalta näytä :D Ekaa voisi uudestaankin yrittää, kun on vaan varmistanut leimauslakan toimivuuden.. :P Ehkä hitusen tummempi pohja vielä.

   Poista
 2. Uu nää on nätskät ja nuista pieleen menneistä nuo ekat on kyllä myös tosi nätit. :)

  VastaaPoista
 3. Minusta ei pieleen menneissä vikaa,mut tiedän kyl itse monesti kriittisempi lakkauksiin kuin joku ulkopuolinen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei ne enää itestäkään pahalta näytä, otti vaan niin päähän ni seki vaikuttaa :D

   Poista
 4. Musta kaikki on nättejä, ne susta pieleen menneetkin. ;) Varsinkin noi kukkaleimaukset on näti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Joo oispa vaan leimat erottuneet kunnolla ni oisin ollu oikein tyytyvänen :D

   Poista
 5. Upeita kaikki! Ei saa olla liian kriittinen :)

  VastaaPoista
 6. Siis mitä! Mun mielestä nuo "hylkyyn menneet"kin on hirmuisen hienoja, ja en itse olisi varmasti poistanut tuollaisia onnistumisia! Ja tää vinyyli+liuku-lakkaus on todella upea, näitä pysähdyin aiemmin jo tuijottamaan facessakin ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D No joo, ekassa ärsytti ku leimat ei peittäny kunnolla, tokan väriyhdistelmä ei miellyttäny omaa silmää sit kuitenkaan ja muutenki oli vähän töks-liuku, kolmannen lakat onnistuin ruttaamaan tuoreeltaan. :D Eka olis tosiaan ollu muuten hyvä.. :) Noi lopulliset tosiaan olikin oikein kivat, hetki meni väsätessäkin ja sekös se vasta olis ärsyttäny jos ne ois pilannu jotenki.. :D

   Poista

Saa kommentoida!