keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

tietokone sanoi poks

Juu, otsikossa olennainen info. Tultiin poikkeamaan kotona, tietokoneen olisin pistänyt päälle vaan eihän tuo edes inahtanut.. Tabletilla bloggaaminen on melko vaivalloista enkä saa tällä vehkeellä kovin ihmeellisiä kuvia, eikä tablettini tule edes toimeen bloggerin kanssa erityisen hyvin.. esimerkiksi kirjoitusvirheiden korjaaminen ei välttämättä onnistu kovin helposti. Saa nähdä siis miten bloggailu onnistuu, pari kuvaa saatan heittää ilman sen kummempia selityksiä, tai facesivuille ladata. Uudella innolla kunhan saan jostain uuden koneen. Taitaapa olla lomarahoille sijoituskohde valmiina..

4 kommenttia:

 1. Voi harmi koneet vaan välillä ovat sellasia.Nauti nyt kuitenki lomasta =)

  VastaaPoista
 2. Voi itku sentään :/ Toivottavasti keksit pian jonkun ratkaisun!

  VastaaPoista
 3. O-ou. Ehdottomasti koneella blogaaminen on mukavinta, helpointa ja nopeinta. Puhelimella turhatoivo, tabletilla vaivalloista (ja miten siihen saisin järkkäristä kuvat ilman konetta?. Itselläkin 6v vanha kone vetelee viimeisiä ja eilen meinasin verkkokaupasta napata uuden koneen matkaan. Piheys kuitenkin iski :D Ehkä mä kituuttelen tällä vanhalla niin kauan myös että se sanoo poks.

  VastaaPoista
 4. Lomalla tuli kokeiltua täppärillä bloggaamista ja olipahan kamala kokemus! Tiedän siis hyvin mistä puhut. Onneksi kotona on vuoden vanha kone, jonka mieheni osti minulle viime kesänä palkastaan. Edellinen, kuusi vuotta vanha olikin kasassa enää jeesusteipillä ja hyvillä ajatuksilla.

  VastaaPoista

Saa kommentoida!