perjantai 17. heinäkuuta 2015

Powder Perfect Fading TapestryOtsikon mukainen lakka kynsillä. Nätti ku mikä, marjaisa punainen holo. Otin ihan vaan pari lakkaa mukaan tälle reissulle, koristeet jäi ja niin muuten siistimistarvikkeetkin,kuten näkyy. Tätä lakkaa olisi voinut yksikin kerros riittää.

Vähän lisää kynsijuttuja on kyllä loman aikana tullut, essencehylly porissa katsastettu, siellä onharmi kyllä vain metri, muutamaa tuotetta jäin kyllä kaipaamaan. Ja Minailsin tilauksen otin lähimpään pakettiautomaattiin, vähän lisää ttavaraa kotiin raahattavaksi :D Siinähän sitä koristeta olisi, mutta ilman niitä siistimissiveltimiä en kyllä ala, ja pinsetit puuttuu että vinyylejä saisi käytettyä. Ison leimauslaatankin ostin, mutta leimasin ynnä muut nekin tietty puuttuu. 

Jos tänään tai huomenna sää vielä hiukan suosisi, Jazzkatu olisi vielä käymättä. Ja olisi Porissa vielä yksi kauppa  missä voisin käydä vähän kynsijuttuja katselemassa.. 

Hiukan ärsyttää tämä tabletilla blogikikkailu mutta kun jotain haluaa kirjoittaa niin pitäähän se.. :D Kuva kyllä kamala vielä senkin lisäksi että on reunat siistimättä, kovin läheltä kun tabletti ei halua kuvaa ottaa. Niinettä hukkaanhan ne koristelut menisi vaikka saisikin tehtyä kun ei niistä saisi mitään selvää. :D

Uutta konetta se pitää katsella, mies onneksi auttaa valkkaamaan hyvän. 

3 kommenttia:

Saa kommentoida!