lauantai 26. syyskuuta 2015

Foxy Paws - My New Obsession

Olin tilannut Mi Nailsin ennakkomyynnistä pari uutta Foxy Pawsia. Molemmat uusinta kokoelmaa ja tietenkään ei swatcheja ollut eikä juuri kuvauksiakaan - pullokuvia tihrustaessani olin kuitenkin näkevinäni hienoista kimallusta tämän kohdalla. Tiedustelin Mirvalta olisiko tästä jotain lisätietoa ja kyllähän olin oikein kuvitellut - hentoinen scatteredholokimmellys tästä löytyy. Ja kyllähän neonpinkki holo on ihan pakko omistaa! My New Obsession on tämä kaunokainen nimeltään.

Foxy Paws My New Obsession
The heat is neON collection
Tuijottelulakka! Ihana tapaus. Peittävä ja ei kaipaa alleen muuta, hitusen paksunpuoleinen mutta kaksi kerrosta riittää. Kuivuu nopeasti, mattapinta. Kuvissa päällyslakkana Seche Vite.

Ulkona
 Tää on niin nätti! Tämä päivä meneekin koristelematta, katsotaan jos illalla töistä palatessa olisi keksinyt jotain näihin. Jotkut vinyylikoristelut voisi olla vaihtoehto, sain nimittäin monta tuoretta arkkia Mi Nailsilta testiin. :)

Sisällä
Näitä kyllä katselee mieluusti näinkin.

14 kommenttia:

 1. Oioi, on kyllä tuijottelulakka <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, eikä kuvat edesw kerro koko totuutta, on kirkkaampi mitä kuvissa! Pitäisi varmaan lainata miehen kameraa jos se toistaisi värit paremmin..

   Poista
 2. Jännä miten sävy vaihtuu noin voimakkaasti valon mukaan! Mun silmään viimeinen kuva vastaa aika lailla "totuutta", mitä sanot Anu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu totta, jälkimmäinen on lähempänä oikeaavaikka ehkä oikeasti vielä vähän kirkkaampi - ekassa kuvassa vaan tuo kimmellys näkyy niin kivasti.. :)

   Poista
 3. Kuvien perustella oisin luullu et esittelet kahta eri lakkaa :D Kaunis lakka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei, oon vaan huono kuvaamaan ja käsittelemään niitä.. :D melkein kolme eri lakkaa kun pullokuvakin ihan eri sävyinen.. :P

   Poista
 4. Ihanan värinen, oikea kesälakka! :)

  VastaaPoista

Saa kommentoida!