tiistai 15. syyskuuta 2015

Omituiset kynnet

Epämääräinen kerrostettu liukuväri vinyyleillä. En nyt oo ihan varma. Tavallaan ihan kiva, itseasiassa toinen käsi olisi yllätys yllätys ollut taas parempi vaan kun sitä ei vaan osaa kuvata.


Ovatpa ainakin ainutlaatuiset.. :D Minailsin valumavinyyleillä toteutettu, mutten kyllä oo ihan varma olisiko pitänyt tämä idea jättää toteuttamatta. :D Tai ainakin tuo kulta pois tuolta välistä, jos sitä joskus tajuaisi että näihin vinyyli-liukuvärikomboihin kaksi lakkaa on ihan tasan tarpeeksi. :D Ois kyllä ehdottomasti olleet paremmat niin..

Tuota kuviota käytin yhden arkin valumat kokonaan ja vähän toista päälle. (Arkissa siis monta eri kuviota.) Tosin huomasin myös että saman vinyylinpätkän voi myös käyttää uudestaan, jos on liukuvärjäystä niiden kanssa tehnyt. :D (Ai minäkö nuuka) Tämä siis jos käytetyn vinyylin saa johonkin asetettua niin että liimapinta säilyy hyvänä ja päälle töpötelty lakka kuivahtaa hetken. 


Ja samat kolme lakkaa mitä edelliselläkin kerralla. :D Color Club Diggin' the dancing queen, OPI Love.Angel.Music.Baby ja essence happy end.

10 kommenttia:

Saa kommentoida!