torstai 3. syyskuuta 2015

Skittlette vinyyleillä


Kynsivinyyleillä leikkimistä. Nyt muuten sattui semmoinen juttu, että välissä oli lakkaus joka jäi kuvaamatta. Oli vaihteeksi iltamyöhään lakattu kynnet, ja aamulla töihin. Tulipa sitten kuorma ja se teki tehtävänsä niin ettei lakkauksista ollut kovinkaan paljoa jäljellä. En niin räjähtäneitä alkanut kuvaamaan. :D Onneksio eivät olleet erityisen onnistuneet niin että olisi harmittanut. 


 Minailsin vinyyleitä taas, parissa Kristan arkista kuviota, muissa single chevron. Olin ehkä hiukan hidas pullojen kanssa pelatessa kun meni vähän repaleiseksi reunat, pinkki essence kuivui aika nopeasti ja vinyyliä poistaessa lähti semmoista lakkarihmaa sitten rajoista.. Mutta ei tuo kauempaa näy. Ensin en ollut ihan vama oliko kuvion laittaminen noin päin tuohon keskimmäisiin hyvä idea mutta ihan kivalta se on kumminkin alkanut näyttää.


Peukalon kuviointi, kaksi eri levyistä vinyyliä. 


Essence happy end, Color Club Diggin' the Dancing Queen, OPI My voice is a little norse.

Saihan sitä blogattuakin välillä :D Vähän on huomio ollut muualla, ideoiden puutteen puolesta ehkä hyväkin juttu koittaa keskittyä muuhun. Hurahdin Doctor Who-sarjaan ja olen katsonut aika monta jaksoa Netflixistä parin päivän aikana, ja muutamaksi vuodeksi unholaan jäänyt peli World of Warcraft on myös palannut päiväjärjestykseen, saa nyt nähdä kauanko sitä viitsii taas pelailla.

6 kommenttia:

Saa kommentoida!