tiistai 1. joulukuuta 2015

Frozen-kynnet

Eli sinistä, sinistä ja sinistä. Jos se talvi kohta tulisi?
Näissä joka kynnessä alinna Essie Bikini so Teeny, liukuvärissä kaverina OPI opi...eurso euro ja muissa Foxy Paws Let It Go.  Lumihiutalesiirtokuvat liukuvärin päällä.Pikkutyttöjen, ja joissain tapauksissa isompienkin Frozen-huuma on tuntunut jossain määrin tarttuneen myös omaankin tyttäreeni. Jännä juttu sillä elokuvaa ei ole lapsi uskaltanut kokonaan katsoa, onhan se kyllä vähän jännä. Elsan ja Annan kyllä huomaa mistä tahansa silti.. :)

Let It Go loistaa pimeässä, tällä kertaa sen muisti ennen kuin ehti hätkähtää.. :D  Näillä kynsillä on kiva leikkiä. :) Söpö lakka, vaikka siniset on aika epätavallisia värejä omille kynsille. Valkoista glitteriä monessa koossa, ja pientä hopeista holoa. Pienenpientä tummempaa sinistä hitulaa.

14 kommenttia:

 1. Tosi kauniit! En muuten oo koskaan tajunnut, että Let It Go loistaisi pimeässä, heh. Pitäis varmaan lakata sillä uudestaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo yllätys se mullekin oli ekalla lakkauskerralla :D

   Poista
 2. Ah, tosi kauniit! En kyllä ymmärrä oikeen tuota Frozen villitystä. Kahtoin sen leffan just sen takia ku se on niin kaikkialla, ja se oli musta aika surkia. Yleensä tykkään Disney leffoista. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) No ei nyt ehkä paras, mut ei huonoinkaan :D Kivoja lauluja siinä ainaki oli :)

   Poista
 3. Tosi ihanat! <3 Hyiset ja jäiset hyvällä tavalla... ^_^

  VastaaPoista
 4. Oi että on nätit! Lumihiutalekynnet on kyllä aina ihania :) ♥

  VastaaPoista

Saa kommentoida!