perjantai 18. joulukuuta 2015

Joulu tulee...

Terveiset sairastuvalta. Lapset olleet vuoronperään kipeinä ja sama sitkeä flunssa on nyt itselläkin.

Miittikynnet vilautinkin jo, ja muuten kuvamateriaali jäikin hiukan vähiin. Unohdin nimittäin kameran miitin ajaksi laukkuun ihan kokonaan.  :D Muutama kirppislakka lähti, vähän enemmän tuli kun jokunen meistä intoutui pistämään omat kirppispussukkansa yleiseen jakoon peraatteella ottaa ken tahtoo. Kiitoksia kovasti :D Omaa pussia en ole kyllä edes käynyt tässä miitin jälkeen läpi että mitä sieltä nyt loppujen lopuksi lähti.


Joululahjapaketit vaihdettiin, itselle tuli essence frozen kiss joka oli jo kynsilläkin, siirtokuva-arkki, pullo seche viteä sekä geisha-suklaalevy. :)


Tässä nyt kahdessa kuvassa Frozen kiss käytössä, alla oriflamen valkoinen lakka. Siirtokuvia, strassit olivat ensimmäisessä versiossa mutta ei oikein iskenyt. Korvasin strassikynnet siirtokuvilla, ja niillä mentiin muutama päivä, tässäkin jo aika entiset. Ja tärähtäneet kuvat tietty.Sponsorina miitissä oli Berner, sieltä saatiin kukin Isadoran geelilakka ja top coat. Itselle tuli oikein mieluinen sävy Berry baroque. Nätti, kiiltävä ja kuivui kyllä vauhdilla, sudin sitä varpaankynsille jo, pitäähän nyt jouluna olla punaiset varpaankynnetkin. Näkee ne ainakin joulusaunassa. :D Tosin varpaissa lakat tuppaavat muutenkin kestämään maailman tappiin asti, eli ehkä lakkaan ne seuraavan kerran kesällä.. :D Oikein kaunis lakka. Ja varpaat näköjään miten sattuu.. :D


2 kommenttia:

  1. Niin tuntuu olevan kaikilla. Onneksi lapset alkaa olla terveitä ja omakin olo jo hiukan parempi, parempi ollakin kun viikonloppuna on esikoisen synttärit..

    VastaaPoista

Saa kommentoida!