perjantai 4. joulukuuta 2015

Überchic-orkideatKävin eilen Turussa pikku ostoksilla, ja luonnollisesti poikkesin myös Mi Nailsilla, kun Überchic-laatatkin olivat löytäneet perille pienen maailmanmatkailun jälkeen.. :D Itsehän olin ennakkotilannut ykkössetin jota lähdin noutamaan, ja samalla ostin pari lakkaa kaveriksi, joulukalenteritarjouskin kun oli käytettävissä. Hieman myöhemmin valikoimaan lisätty tuore kutossetti päätyi pussiin testituotteeksi, tätä olinkin himoinnut ihanien orkideakuvioiden takia. <3 Nämä siis luonnollisesti oli saatava heti kynsille, ja suunnitelmakin oli selkeänä mielessä jo valmiiksi.


Leimadecalit! Käytin pienempiä kukkia, ja tein yhdestä kuviosta siis kaksi pienempää decalia. Väritin valkoiset leimat kahdella värillä, ja suunnitelma onnistuikin melko hyvin. Saatuani kukat kynsille leimasin pienet pätkät viereistä koukerokuviota allle ihan perinteisellä tavalla.


Kyllä tykkään! :) Leimat nousivat nätisti stamperiin, väritellessä pari hippua valkoista taisi karata kun en laittanut väliin kirkasta lakkaa, vaan värittelin vaan heti.


Leimauslakat, kynsillä pohjana Color Club Diggin' the dancing queen, leimojen väritys essence be berry now! ja OPI Girls love ponies.

14 kommenttia:

Saa kommentoida!