tiistai 30. huhtikuuta 2013

Eau de oravanpissi ja muita tarinoita...

...eli mitä tapahtuu kun kynsilakkahuuruihin yhdistetään pari simalasillista liikaa. Ja rusinoita.


Tämä postaus on omistettu kaikella rakkaudella Kynsikoristelut-ryhmän kullanmuruille! 

Kuulun facebookissa kivaan pikku kynsikoristelut-ryhmään. Epäilen välillä koko poppoon hengittäneen vähän liikaa kynsilakkahuuruja, sen verran outoihin ulottuvuuksiin jutut tuolla menee välillä. Ikään kuin ne kynsilakat ei sekottaisi päätä jo ihan tarpeeksi, mutta tuohon kun lisää parin lasillista simaa niin jo on piru irti.. 
Tässä tämän päivän tarina, oudoin mitä mulla on toistaiseksi vstaan tullut. Lue omalla vastuulla! (On muuten hauskempi suoraan ryhmän keskustelusta ja sen johdannaisista luettuna joten jos et ole jo lukenut niin lue.)

Juttu lähti siis siitä kun jotkut rupesivat miettimään tee-se-itse-hiekkalakkaa -näitä kivoja tekstuurilakkoja siis.  Joku taisi jopa tätä testata, eli hiekkaa kynsilakan sekaan, ei sen monimutkaisempaa! Frankeneiden uusi ulottuvuus.. :D No joo, tuo lähti sit siihen että joku totesi ennemmin ostavansa kalliin hiekkalakan kuin sotkevansa kynsiin hiekkaa, tulee tulehdukset ja kaikki ties mistä jänön jätöksistä. Tuohon taas heitettiin että se on sitä luonnonkosmetiikkaa- tuoksulakka vieläpä, eau de oravanpissi! Luonnon omat ihanat aromit juu.

Ja ei kun lisää vettä myllyyn: "Seuraavaksi meette kai metsästämään keijuja että saatte Pixie Dusteja?" Toinen ulottuvuus saavutettu. Mikä-mikä-maahan siitä vaan keijujahtiin. Yksisarvisten metsästystäkin harkittu. Itse ajattelin Tylypahkaa, siellä on keijuja ja yksisarvisia, sehän on vaan tehokasta! Pari muuta oli lähdössä Narniaan, Tumnusta heruttamaan. (siis wtf? :D ) Keski-Maa oli myös jonkun matkakohteena.
Ikään kuin tämä ei ois jo ihan tarpeeksi kummallista menoa, näennäisen viaton ja normaali kommentti heitti koko jutun taas ihan ties minne:
"Sima+kynsilakkahöyryt ei selkeästikkään tee kaikille hyvää.. Piti lisäämäni että jättäkää sentään ne siman rusinat rauhaan, vai keksiikö joku niillekin uusiokäyttöä..8D"

A-pu-a. Kyllä mulla välähti. Mulla nimittäin oli vieressä lasi jonka pohjalla jokunen rusina. Mitäs tehtäis?

Oikeasti olen ihan normaali. Siis ihan totta.

Huhhuijaa. Ton kuvan postasin sinne. Muutama katto silmät pyöreenä et millä pirulla oon ton tehny, ennen kun hoksasi et rusinahan se. Muutama säikähti tai sai muuten ällöväristyksiä et mikä mun kynnessä on vikana.. :D Heittelin siinä että tuo liquid sand on so last season, nyt on rusinakynnet pop.. :D Oikein extreme texture! Jatkokehittelyn paikka.
Tuosta rusinasta vielä sekin tuli käsiteltyä, kun joku ihmetteli että rusinat uppoaa uudestaan pohjalle. Joku fiksu ehdotti että heliumpallosta voi injektioneulalla laittaa kaasun rusinoihin. Nousee takas pintaan ja tulee kivoja vinkurusinoita! Paitsi jos laittaa liikaa kaasua niin ne nousee ilmaan. Eli niistä tulee levitoivia vinkurusinoita. Nerokasta.

Kelpaiskos banaanilakka, anyone? Tai miten ois perunankuoret?

Okei, joo, yli meni! Taisin kuluttaa vitsin loppuun aika tehokkaasti. Vähän vaan mautonta.. ;)

Nii että tämmönen vappu täällä päin. Pienehköä sekoilua kenties havaittavissa? No mutta tämmönen vappusekoilu ei sentään satuta ketään. Paitsi jos sattuu nauramaan niin että vatsaan sattuu. Tai pissaa housuun. Tai no se ei taida sattua, tuntuu vaan epämiellyttävältä luullakseni. Sit ei enää naurata. Tai naurattaa kahta kauheemmin.

Okei nyt lopetan! Hauskaa vappua itse kullekkin! Olkaa kiltisti, älkää juoko liikaa simaa tai muitakaan iloliemiä. (Mulla tais mennä sitä simaa jo liikaa)

Nyt menen nurkkaan häpeämään. Ja tekemään munkkeja.

6 kommenttia:

 1. :D :D :D Oikein hyvää vappua ja iisisti siman kanssa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu samoin sinne, ja otan iisisti. Ja pysyn kaukana rusinoista... :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Haha, joo, mä vaan tässä postausta kirjoitellessa ajattelin muiden henkilöllisyyksiä olla paljastamatta ihan suoraan.. :D Mut toki saa tunnustamaan tulla :P

   Poista
 3. Hahhaa :D Toi keskustelu oli kyllä päivän piristys ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oli kyllä.. :D Semmonen vappurieha.

   Poista

Saa kommentoida!