torstai 25. huhtikuuta 2013

Vadelmasuklaata ja kultaa

Noniin, eilisestä lakkakatastrofista toivuttu. Sai kynnetkin lepäillä ilman lakkaa sen jälkeen hetken aikaa. Illalla muuten tuntui hassulta, jotenkin kosketusherkemmät kynnet kun oli paljaat.
Muutenkin tuli kynsiä hellittyä, posti oli eilen tuonut pari fb:n kynsikoristekirppikseltä ostamaani kynsinauhaöljyä, sitruunan ja appelsiinin tuoksuiset :) Ihanat tuoksut!

No, tänään testattiin kunnolla tuo BYS Raspberry Chocolate, jolla olinkin jo pilkkuja väsäillyt alkuviikosta. Ja tykkään siitäkin! Alan lämpenemään noille ruskehtaville sävyille entistä enemmän! En kyllä tajua miksi vasta nyt olen niihin tarttunut, nimittäin silloin harvoin kun meikkaan, käytän lähes aina ruskeaa. Ja ruskeat on silmätkin. Ja jos jotkut värisävyt sopii silmiin niin eikö se ole melko todennäköistä että ne sopisivat myös kynsiin, tai kannattaisi edes kokeilla? En vierasta myöskään vaatteissani ruskeaa. On vissiin vähän hidas sytytys.
Päälle vähän kultaa, kyseessä Essence Gold Fever.Hyvä kuvakulma. Näyttää aika kierolta keskisormi.. 


Parit rypyt ja kolhut kyllä onnistuin noihin jo saamaan.. Kattoo nyt kauanko nämä pysyy. On nää kuitenkin paremmat mitä eilinen.. :D Ja ei noita virheitä kauempaa näe.

Pari kuvaa ulkoa, nättejä kukkasia!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida!