sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

*kuvittele tähän nokkela otsikko*

Olipa juoksentelua taas lauantai! Heti aamusta tosiaan lähtö Helsingin messukeskusta kohti. Ihan kiva oli käydä pyörimässä siellä, mitään ei kyllä tarttunut mukaan. Melkein hauskinta oli oikeastaan seurata tyttären reaktioita, oli niin innoissaan ihmisvilinästä ja lemmikkimessuista varsinkin, pupuja oli jännää päästä paijaamaan :)

Meillä on vähän paha tapa kerätä ihan liikaa ohjelmaa aina yhdelle päivälle kun liikkeelle lähdetään, nytkin käytiin messujen jälkeen vielä kylässä kahdessa eri paikassa ja vielä siellä jumbossa. Mitään ei tullut ostettua, hassua kyllä, sillä sinne jumboon mentiin ihan nimenomaan kynsilakkoja katsomaan. Taisi vähän pihiys iskeä.. Ei kai se niin justiinsa. Messuille meillä oli sentään vapaaliput :D

Ei tämä viikko nyt ihan kokonaan ilman ostoksia mennyt, tarjoustalosta lähti matkaan eurolla MNY 261. Ihana sävy, oli ihan pakko :D Ja postissa on tulossa Cosmeryalta alus ja päällyslakat, raaskin tilata kun käytin yhden seuraamani blogin alekoodia ja lisäksi tällä viikolla kaikki tilaukset sai postikuluitta :)
Pieni ostos tuli tehtyä tänään myös kynsikoristekirppikseltä... hups. :P


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida!