keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Päivä 15: Delicate print

Herkkiskynnet, hemppiskynnet, mitä tuo nyt yrittää olla suomeksi. Ja sinivalkoisena, tämän viikon lakkaushaasteen aihe on Suomi. No, tämän lakkauksen tekeminen oli äärimmäisen raivostuttavaa. Valkkasin käyttöön Golden Rose rich color-lakan nro 01, sekä Classics Metallic-lakan nro 13. Ensimmäinen idea oli leimata. Pari muuta classicsin lakkaa on mulla toiminut tuossa touhussa ihan ok, vajaista taidoista huolimatta. Vaan ei tämä. Surkeaa litkua, ei siitä sen enempää. Tai no lakkasin sitä sitten valkoisten kerrosten päälle yhden kerroksen. Ja mainittakoon että onnistuin runttaamaan kynnen jos toisenkin ties mihin, toiseen sormeen, lakkapulloon, ja niin edespäin.. Ja tuo sininen vielä epämääräisenä litkuna valui omituisiksi könteiksi sinne tänne pitkin kynsiä. Oikein mukavaa..

Raivoamisen jälkeen painuin penkomaan valkoisia tarroja. Tarroja, ei siirtokuvia, koska sininen ei muutenkaan ole pitkäkestoinen väri mun kynsillä.. Löysin lahjarinkipussista valkoiset kukkaranskistarrat jotka sopivat molempiin haasteisiin. No tarrathan sai minut entistä enemmän hermostumaan. Tarroja oli tasan tarkkaan kymmenen tuossa arkissa, eri kokoja tietysti mutta näemmä suunniteltu hiukan kapeampikyntiselle kuin minä. No, sai ne nyt suunnilleen soviteltua kynsille, ei siinä mitään. Täytyy kyllä tosin ihmetellä noita pakkauksen ohjeita, kun viimeinen kohta sanoo että "take off the protector from your nails and top coat". Siis mikä protector? Kuulostaa joltain tarran päällä olevalta kalvolta joka olisi tarkoitus irroittaa kun kuva on kynnellä mutta ketut siinä mitään ollu..? Joku viisaampi voi vähän suomentaa onko toi vaan täyttä hölynpölyä, itse en ainakaan saanut tarrasta mitään erillistä irti, lähtee koko tarra tai ei mitään.

Vaan päällyslakka se katkaisi kamelin selän. Kyllä sitä nyt tulee mieleen ettei Seche tule välttämättä kaikkien kynsitarrojen kanssa toimeen. Juu, nämä olivat sitä lajia. Tai mene ja tiedä, saattoihan se vika olla ihan noissa tarroissakin. Nousivat reunoistaan irti kynneltä suunnilleen heti päällyslakan laittamisen jälkeen, jonka seurauksena tällä hetkellä kynsillä on muutama hassu erityisen viehättävä riekale. Juu ei menny nyt putkeen.
Ilman tuota tarrojen lentoonlähtöhalua tämä lakkaus olisi saattanut viihtyä kynsillä jopa vuorokauden..


Jos huomenna menisi vähän paremmin.

2 kommenttia:

  1. Nätti yhdistelmä kaikesta huolimatta. :) Mäkin sain noita tarroja lahjaringin kautta sillon, pitääkin ihan testata joku kerta niitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ihan sieväthän noi oli, älä vaan kuorruta niitä sit sechellä.. :D

      Poista

Saa kommentoida!