torstai 5. joulukuuta 2013

Ristiriitainen lakkaus

Sinivalkoinen katastrofi heivattu. Ja 31 päivän haasteessa seuraavana vuorossa tribal-printti.. Siis häh? Onko pakko. Kuvahaulla löytyy jos jonkinlaista, mutta kun en tykkää niistä edes muiden kynsillä. Pitää varmaan etsiä leimauslaatoista joku etäisesti sopiva kuvio ja käyttää sitä.. Joka tapauksessa tuota haastetta vältelläkseni testasin lahjarinkilakoista taas paria kappaletta. Lopputulos on aika ristiriitainen.


Testattavaksi pääsi Fashion Nails Magic red charisma ja BarryM CrystalGlaze. Tuo punainen oli tosi nätti, mutta olisi ehkä pitänyt valita joku toinen flakielakka sen kaveriksi. Näitä kuorruttamaan pääsi vielä mattapäällyslakka.


No, tästä kuvasta jotenkin näkee miksi ennemmin joku muu flakie. Tietystä kulmasta katsottuna tosi nätti, kun flakieiden värit erottuu kunnolla. Mutta sitten taas toisaalta.. Vaalea lakka ja vaaleat värit lastuissa, eli useimmista kulmista katsottuna lastut on lähinnä tympeän harmaita. Ensimmäinen mielikuva oli että kynnet ovat jähmettyneiden rasvatahrojen peitossa. Kiva. Punapohjainen lastulakka käyttöön siis ensi kerralla, kiitos. Ja tätä tapausta pitää kokeilla vaaleammalle pohjalle. 
Jokohan seuraava lakkaus onnistuisi..

2 kommenttia:

  1. Mä tykkään tribaalikynsistä! En malta odottaa, että millaiset kivat teet niistä ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun joku odottaa.. :D en tiiä kyllä tuleeko hirveen kivat :P Ehkä pitää joku tribaaliranskis yrittää väsätä ni ei menis ehkä liikaa yli.

      Poista

Saa kommentoida!