perjantai 27. joulukuuta 2013

Päivä 18: Puolikuut

Ja palataas arkeen. Joululakkaukseni kesti mainiosti pyhien yli, niititkin pysyivät paikoillaan. Tai kuluivat ne kullanvärisistä hopeisiksi mutta eivätpä irronneet, vasta kun eilen illalla ajatuksissani räpläsin niitä lueskellessani. Yllättävän vähän ne joka tapauksessa häiritsivät, ehkä niitä tulee toistekin käytettyä.

Uutta lakkausta kehiin, eli haastetta jatkamaan. Puolikuumani ei kuulu ihan lemppareihin.
Vähän omituinen tästä tuli, taitavat puolikuut näyttää paremmilta kun se kuu on vaalea ja loppukynsi tummempi. Tämä on nyt toisinpäin. Teki vaan niin kovasti mieli käyttää OPIn tekstuuria, kun ihana vaaleanpunainen Pussy Galore huuteli laatikossa. Ja sen nyt oli tietenkin päästävä kärkeen, enkä oikein mitään valkoista lakkaa halunnut tuohon alle laittaa. Vaikka olisi ehkä ollut ihan nätti.. No, ihan kiva väriyhdistelmä kyllä muuten. Alla China Glazen 3D Fantasy, ikävästi raidoittuva tapaus, osasin tosin sitä odottakin tältä lakalta.. Sain kuitenkin tyviosaan tarpeeksi tasaisen kerroksen kertalakkauksella, ettei läträämään tarvinnut ruveta.


Pussy Galore peitti pohjavärin melko hyvin, onneksi, muuten olisi voinut ranskisteippien kanssa tulla ongelmia. Tykkään ainakin tämän tekstuurista, sopivan hillitty, pari niitäkin hiekkalakkoja on tullut vastaan joissa pinnasta on tullut liiankin karhea omaan makuuni. En sitten tiedä millainen pinnasta tulee useammalla kerroksella. Ja onhan tämä nätti kuin sika pienenä... :D Punaisen pohjan kanssa kyllä tuli se fakta vastaan että kärkikuluma erottuu ihan tasan heti.  Olisin voinut olla fiksu eilen ja kuvata lakkauksen tuoreeltaan, tai edes töihin lähtöä tänään vaan eeeiii... Kuva kuluneesta lakkauksesta siis, olkaa hyvät. Olisihan tuo tekstuurina simppeli korjata mutta en taida viitsiä.. :D


Kovin moni muukin on joululahjoista höpissyt, niin mennäänpä joukon mukana. Kuvasin nyt ainoastaan yhden, kirjan joka tuli jo luettuakin ja jota suosittelen lämpimästi! Lumilapsi on kaunis, hiukan surullinen tarina ripauksella fantasiaa, silti melko maanläheinen selviytymistarina. Sijoittuu 1900-luvun alun Alaskaan, kertoo uudisraivaajapariskunnasta joka kärsii lapsettomuudesta. He tekevät ensilumen tultua lumesta lapsen joka vaikuttaa heränneen henkiin. Lapsi asuu metsässä ja pitkän ajan kuluessa pariskunta alkaa pitää lasta omanaan. Aika pian lukemisen aloitettuani oli jo hankalaa laskea kirjaa käsistään.. Kannattaa lukea jos tulee vastaan :)


Kirjan sain töistä joululahjaksi, ja mitäs muuta.. Siskolta peltipurkki missä oli karkkia, kasvonaamio ja kynsilakka ja vanhemmilta sähköhammasharja jota olin toivonutkin. Mies oli ostanut SimCity-pelin ja jumpsuitin. Ihan tajuttoman mukava päällä, tykkään löhöasuista! Ja tuli kyllä tarpeeseen heti kun oli jouluruokia syöty, oli hiukan kireät farkut.. :D Joka päivä se on aatosta asti ollut päällä, ihan kotona siis vaan.. :D Yhteisiä lahjojakin oli, uunipata, popcornkone (ja pari pussillista popcornjyviä) ja sellainen öljy-viinietikkasuihkepullo, aika näppärä. Tytär taisi saada suurimman lahjasaaliin, yllättäen.. :D 

Mukava oli taas joulu :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida!