maanantai 2. kesäkuuta 2014

Lakkaushaaste, tekstuuri

Viime viikolla ostamani tummanvioletti OPI pääsikin yllättäen jo nyt kynsille, mielestäni syksyisestä sävystään huolimatta. Teki vaan jostain omituisesta syystä mieli lakata vähän tummemmalla vaihteeksi, holojen, neonsävyjen ja muiden räiskyvän kirkkaiden lakkausten vastapainoksi.

Lakkaushaaste-ryhmän aihe nyt alkavalle viikolle on tekstuuri, parit hiekkalakat tulin siis valkanneeksi OPI:lle kaveriksi. Vähän vaaleampia sävyjä, ettei ihan liian tummanpuhuvaksi mennä. Kulta tuntui varmalta valinnalta violetin kaveriksi, pinkki löytyi melkein vahingossa kun sattui osumaan vierekkäin tekstuurilakkatikkujen renkaassa kultaisen kanssa.


Violetin pohjan päälle siis pilkkuja sinne tänne molemmilla väreillä, tyveen painottaen. Tykkään lopputuloksesta. :)Eli käytetyt lakat: OPI Vant to bite my neck?, China Glaze Shell we dance? ja Lumene Hiekkaa Purossa. OPI ei pettänyt, oli helppo levittää vaikka vähän sähläsinkin. Ja peitti yhdellä kerroksella, helppo homma tosin näin tummalle lakalle.. :D Parissa sähläkohdassa tarkkaan tiirailtuna kyllä erottuu vähän valoa vasten, mutta ainakaan näin lyhyillä kynsillä ei mokomalla ole mitään väliä. Lakkauksen pinta oli joka tapauksessa kaunis ja sileä kerralla. Ihan hyvä juttu kun tulin tuon ostaneeksi. Aika vähän tulee violettiin tartuttua mutta tämän sävy kyllä miellyttää. Munakoison värinen lakka. Ne pari kohtaa mitä joutui siistimään otti kyllä aika tehokkaasti kiinni näin tummaan lakkaan ja sen kyllä huomaa, vaikka olenkin jatkuvasti käsiä ja kynsinauhoja rasvailemassa.

Lumene oli näppärä pilkuttelussa, sen verran peittävä tapaus ja muutenkin osasi käyttäytyä. China on vähän hankalampi, kun ei peitä niin hyvin.. Joka tapauksessa ihan kivat kynnet sain aikaiseksi. :)

8 kommenttia:

Saa kommentoida!