maanantai 9. kesäkuuta 2014

Turvalakkausko?

Oli tarkoitus jo toissapäivänä poistella edelliset lakkaukset mutta innostuinkin hetkeksi vähän muusta.. Löytyi halvalla Harry Potter Legenda-kirja, aikamoinen tiiliskivi jossa siis käsitellään kyseistä elokuvasarjaa. Vaikka mitä kiinnostavaa nippelitietoa näyttelijöistä, hahmoista, erikoistehosteista, lavasteista, rekvisiitasta ja niin edespäin ja niin edespäin.. :) Raskas opus, sivun koko on reilusti isompi kuin A4-arkki, ja noita sivuja on 530. Meni siinä hetki siis lukiessa kun sitä tekstiäkin on paljon, ei tosiaan pelkkä kuvakirja. Jos Potter-elokuvat kiinnostaa niin suosittelen. (Parista pienestä suomennos- ja asiavirheestä huolimatta. Itse  kun on lukenut kirjat niin monesti niin väkisinkin huomaa! :D )

Vaan jos niihin kynsiin.. Tälle viikolle tuli aiheeksi turvalakkaus. Helppo, idioottivarma, onnistuu aina. Niin, no. Itse päädyin liukuvärjäykseen, se on itselle semmoinen helppo toteutettava joka toimii aina. Niin no, tällä kertaa kun tehtävä on lakata kynnet nimenomaan tyylillä joka itsellä toimii aina, niin siitähän tulee luonnollisesti poikkeus sääntöön.. :D Tai lopputulos ihan hyvä mutta sen verran sählinkiä lakkaillessa oli että melkein hermostuin. Pari kertaa olin käynyt kynnet jo läpi sienen kanssa ja vähän piti vielä väriä lisätä. Pari kynttä olin töpötellyt ja sitten huomasin sienen olleen väärin päin, äh. Parille kynnelle pitikin sitten töpötellä hiukan enemmän lisää sitä lakkaa että säilyy se liuku..
Aika hento liuku, ja vähän oli hankala saada se kuvassa erottumaan. Luonnossa se nyt näkyy ihan hyvin. Vähän sitä ajattelinkin ettei tästä kovin voimakasta liukua tule mutta halusin testata näitä uusia.
Ja holo näkyy vielä vähemmän. Alimmassa kuvassa näkyy liukua. Ja karva.


Alla Ginan White, ja liu'ussa siis Catherine Arley 666 ja 673.

Ja tuossa vielä tuo tiiliskivi :D


12 kommenttia:

Saa kommentoida!