sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Man-go ja kynsivinyylit

Uusista aarteista ensimmäisenä kynsille tiensä löysi kaunis oranssi OPI, Where Did Suzi's Man-Go?. Näiden kynsien tekeminen ja blogiin päätyminen vei kyllä omalla mittapuullani harvinaisen kauan.. :D Toissailtana man-go kynsille, eilen illalla keksin koristelut ja nyt kuvat ja postaus. Oli vaan jotenkin hankala keksiä niitä koristeluja. Tai osasyy tähän muka hitauteen on se että tehtiin eilen ikeaan reissu, illalla vasta jatkoin lakkailuja. Tämä OPI on kyllä tosin sen verran nätti lakka etten pistänyt pahakseni vaikka päivän yksivärisillä kynsillä kuljinkin.. :) Kauniin pehmeän sävyinen oranssi.

Kynsivinyyleihin päädyin näiden koristelujen suhteen. OPIn kaveriksi pääsi Kikon tekstuuri Golden Mandarin, joka on reilua kultaista shimmeriä lukuunottamatta lähes täsmälleen saman värinen kuin pohjalakkaus. Ajattelin että ehkä näyttäisi hyvältä.Ihan näppäriä noi vinyylit, sai ne loppupeleissä aika suoraankin kun pinseteillä asetteli. Ja aika monta kertaa sai asetella uudestaan ja silti jäi terävät reunat kuvioihin. Etusormeen ja pikkurilliin laitoin niitit, mutta sechen lisäyksen jälkeen totesin ettei niittien sävy sovikaan kirkkaampana tuon lakan päälle. Näytti ihan likaiselta pohjasävy niin lisäsin sitten kikoa niittien päälle dotting toolilla. Vähän hassun näköiset tuli noista niittikynsistä mutta ihan kivat silti. 

Vähän treeniä vaatii vielä näiden kanssa pelaaminen mutta on nuo nyt huomattavasti kätevämpiä kuin ne vihoviimeiset teippirullat. Yhtään suikaletta ei hukkaan mennyt, hermotkin säilyi. :)


OPI Where Did Suzi's Man-go? ja Kiko 639 Golden Mandarin. Vallan mainioita lakkoja kumpainenkin, olin jo melkein Kikon unohtanutkin, oli kiva tämä löytö.. :D Ja OPI käyttäytyi melko hyvin, kaksi helppoa kerrosta. 

10 kommenttia:

 1. Hyvännäköisiä lakkoja molemmat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, mutta ehkä ens kerralla vinyylien kanssa uskaltaa käyttää vähän muutakin ku yhtä väriä.. :D Kuvittelin ens alkuun saavani aikaan ihan hävityksen kauhistuksen, niin tulipa otettua sit nämä ettei virheet näy.. :D Eli vinyylit oli helpompia käyttää mitä kuvittelin. :)

   Poista
 2. Ihanat lakkaukset! :) Kivasti oot saanu nuo niitit sävysävyyn Kikon lakan kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Yks niitti vaan napsahtanu irti jo, ku on nii isoja.. Vaikka secheä kerros päällä.. :D

   Poista
 3. Kauniita lakkoja molemmat ja makeet kynnet!

  VastaaPoista

Saa kommentoida!