tiistai 17. kesäkuuta 2014

Seuraava OPI uunista ulos

Kerrankin näinkin päin! Idea lakkaukseen iski kuin salama kirkkaalta taivaalta, lakkoineen ja koristeluineen päivineen. Piristävää kun ei tarvinnut miettiä yhtään, ja lopputuloskin on vielä mieluisa!

Pääosaan tosiaan päätyi toinen uusista OPIn lakoistani, Toucan Do It If You Try, saman kokoelman Where Did Suzi's Man-go? olikin jo käytössä. Kauniita sävyjä tuossa kokoelmassa olisi kyllä riittänyt muitakin mutta minitekstuurien lisäksi ei raaskinut enempää tilata kuin kaksi. Vähän kyllä jännäsi tuliko valittua oikeat lakat, mutta turhaan. Tämäkin on ihana lakka! Oikein kesäinen ja kirkas sävy, kaksi kerrosta riitti omille kynsille, ja lakka oli muutenkin halukas yhteistyöhön. Rakkaus! <3

Koristelutkin tosiaan ilmestyi päähän ja sitä kautta kynsille ilman sen kummempia miettimisiä, oli ehkä vähän tyttömäinen tai söpöilyolo, miksi näitä nyt sanoisi. Dotting toolin kanssa kuitenkin lähdin leikkimään. Ei nyt täydellistä jälkeä mutta kelpaa. Ainakin näitä tulee tuijoteltua koko ajan!
Kuvaaminen oli ainakin ihan mahdotonta.. Lakkasin eilen illalla, ja tuossa aiemmin aamulla näpyttelin postauksen alkua.. Kesken kaiken alkoi väsyttää ja vaikka katselin ikkunasta että aurinko siellä paistelee niin ajattelin ottaa kuvat hiukan myöhemmin. Huono idea. Tunnin torkkujen jälkeen oli ulkona taas hämärää, harmaata ja tuulista. :D Yksi kuva sentään pihalla otettu mutta olisi se auringossa ollut varmaan nätimpi. Nyt sataa vettä kaatamalla, en jaksa alkaa panttaamaan postausta auringonpilkahduksen toivossa. 
Ja mitä tästä opimme, emme todennäköisesti mitään.

Nappaan kyllä kuvan ulkona jos se aurinko sieltä tulee esiin, laitan vaikka noille upouusille facebook-sivuille jos sattuu onnistumaan vähän kesäisemmän kuvan nappaaminen.Käytetyt lakat OPI Toucan Do It If You Try, Gina Tricot White ja China Glaze I Herd That.

2 kommenttia:

Saa kommentoida!