maanantai 22. syyskuuta 2014

Nufun monet kasvot

Vihdoin ja viimein onnistuin lakkaamaan kynnet ja olemaan tökkäämättä niitä mihinkään. Tässä on muutama päivä oltu nakukynsillä, tai pelkällä aluslakalla, kun ei taas oikein onnistunut mikään. Testailupostauksen kynnet tosiaan lähtivät heti poistoon kun onnistuin ne runttaamaan ennen kuivumista, ja seuraavalle yritykselle kävi samoin. Sählä mikä sählä.. Erityisesti tuo harmitti koska nuo jälkimmäiset olivat aika näperrystä, kaivelin kirkaspohjaisista glitterlakoista tavaraa kynsille yksitellen ja sit heti meen ne pilaamaan.. Sen jälkeen olin pari päivää siis lakatta, mutta tulipahan kunnon kosteutuskuuri kun mennen tullen rasvaa ja öljyä läträilin paljaille kynsille ja kynsinauhoille. Eiköhän tuo ihan hyvääkin tee silloin tällöin kunhan ei vaan kynnet lohkea lakattomuuden seurauksena.

Mutta nyt on taas lakkaa kynsillä. Saapuva syksy sai tummemmat sävyt ulos laatikosta, ja mieleen tulivat myös flakiet. Tämän flakieyksilön kohdalla oli jopa läheltä piti-tilanne, olin hetken ajan tätä myymässä mutta otinkin takaisin, ehti tuo jonkun aikaa olla tarjolla, hyvä ettei mennyt.. :D

Pääosassa siis Nfu Oh NFU51, alla tummanvioletti OPI Vant to bite my neck? Ja kuvia miljoona koska kaikkia sävyjä on mahdoton samaan kuvaan saada. Ulkoilmassa värejä löytyisi varmaan lisääkin..Ihan hyvä että päätinkin pitää tuon, aika upea syksylakka! 

12 kommenttia:

 1. Nfu flakie 51:ta ei missään nimessä saa myydä, hyvä että tulit ajoissa järkiisi! ;) Näitä kun ei joka nurkalla myydäkään, ja siksi tämä on aika uniikki ja minun silmiini myös se kaunein Nfu Oh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu hoksasin sen kans ettei saa luopua, kun tuo näkyi olevan Mi Nailsin htf-osastolla myytävänä.. :D (et vinkvink vaan jos joku haluaa, siellä on ainakin vielä) :D

   Poista
 2. Onpas tolla lakalla monta puolta! :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On, näyttää varmaan fiksulta kun tuijottelen tätä, kauhee kääntely ja vääntely.. :D

   Poista
 3. Näyttää upealta tää lakka :)

  VastaaPoista

Saa kommentoida!