maanantai 1. syyskuuta 2014

Sitä sun tätä

Koristelematon lakkaus. Kynsillä Moyran Suede Effect 502, satiinipintainen lakka kuten nimestä voinee päätellä. Koristelu aiheutti niin paljon päänvaivaa että lopulta jäi kokonaan koristelematta.. En halunnut pintaa päällyslakalla peittää. Kiiltävät kärjet kyllä kävi mielessä tehdä myöhemmin mutta kärkikulumaa tuli nopeasti sen verran etten viitsinyt, meni sitten viikonlopun mökkireissu näillä kynsillä. 


Pyörähdettiin viikonloppuna myös markkinoilla, lapsille löytyi pipoa ja pantaa ja pari lelua, metrilakuja ostettiin myös pitkästä aikaa. Bongasin Oriflamen kojunkin ja kävin penkomassa vähän, pienenpieni kori ja ehkä kymmenkuntaa erilaista kynsilakkaa siellä oli. Pari tuli kotiutettua. Vähän alkoi hymyilyttää kun kojun myyjä tuli tohkeissaan siihen esittelemään hiiiienoa lakkaa.. craclea. :D Juu, totesin vaan etten välitä kyseisestä efektistä. 
Vaaleanpunertava nudehtava mikälie sävy PS Pink nimeltään, ja vaaleanvihreä Tend. green. Tender green siis vissiin? Ei sit voi kirjoittaa pulloon kokonaisia sanoja, ja mitähän tuo ps on tarkoittavinaan..  Vaaleanpunaisen suti on lyhyt ja kömpelö kun on noin paksu korkki. 


Innostuin tosiaan toden teolla noista kynsilakkakorviksista! Muutama pari on kuivumassakin, ja tilasinpa isomman pussukan kapusseja tähän puuhaan ebaystä. Korvispohjia ei ollut samalla myyjällä sellaisia mitä haluan, ja muutenkin ne mitä olisi saanut tulevat saman hintaisiksi kuin jos suomesta tilaa, ennemmin sen muutaman euron sitten kotimaassa pitää. :) Ellen sitten löydä joltain toiselta myyjältä tarpeeksi edullisia.


Ylärivissä Models Own Microdots valkoisella ja mustalla pohjalla, musta on aika kiva! Alhaalla itse kuivatut lemmikinkukat, oli pieni tekeminen hakea kahta mahdollisimman samannäköistä kukkaa.. :D Näitä tein kaksi paria. :) Ja viimeisenä tietty Better Not Waste. 


Tässä keskimmäinen on seppälän Vanilla Sorbet, loput on sekalaisesta halpislakkapussista yhdisteltyjä. Kivaa puuhaa! Kohta voisi kyllä testata josko saisi lakattua kynnetkin.. :)

2 kommenttia:

Saa kommentoida!