lauantai 27. syyskuuta 2014

Quatrefoil

Quatrefoil-lakkaukset ovat kiehtoneet jo hetken, ja vihdoin muistin lakkausten vaihdon hetkellä tätä kokeilla. Kuitenkin vain yhteen kynteen per käsi. Olin myös kaukaa viisas ja muut kynnet olivat pelkällä aluslakalla kuvioiden pilkuttelun ajan sotkujen ja kolhujen ehkäisemiseksi. Ihan fiksu veto.


Ihan täydellisesti ei kyllä kuvio nyt onnistunut näin ensimmäisellä yrittämällä, mutta näkee tuosta nyt kuitenkin mitä hain takaa.. Olisi hiukan pitänyt kohdistaa eri tavalla tuo kuvio. Kynnen tyven kuviointi hiukan epämääräinen mutta jälleen kun lakkailu pitää suorittaa puolenyön jälkeen niin ei se niin justiinsa! Ei tuota kauempaa näy.


Lakkoina Orly Miss Conduct ja Gina Ticot Metallic. Kuviointi nimettömissä ja muut kynnet lakkasin samoilla lakoilla yksinkertaisesti yksivärisiksi ilman mitään koristeluja. Noin monimutkaisen näköisen kuvion kanssa tuskin kaivataankaan sen kummempia, ja Miss Conduct on myös upea lakka sellaisenaan, ehdottomasti ihanimpia lakkojani edelleen. Vaikka pilkutus oli hiukan haasteellista tällä, ehkä turhan luiru koostuus jotenkin. Metallic puolestaan toimi pilkuissa mainiosti, mutta yksin kynnellä ehkä tylsähkö. Pari kuplaa tuohon valitettavasti tuli, oisko metallic kenties ehtinyt kuivaa jo liikaa pikakuivattajalle.. :D Sen verran ohut kerros oli. kynnetkin kun taas lyhenivät. Siinä on muuten hyvä merkki että pitää enemmän kynsiä lyhentää, kun lasten turvaistuinten turvavöitä ei saa auki.. :D

Tuota tyyliä voisi uudemmankin kerran kokeilla, ihan hauska näin pienenä annoksena.12 kommenttia:

Saa kommentoida!