torstai 2. lokakuuta 2014

hannuhanhi

Ihan käsittämätöntä millainen voittoputki! Sitä lottovoittoa silti vielä odottelen mutta enpä näistäkään valita, posti toi pari voittoa taas!

Ensin Kynsille-blogin arvonnasta nappaamani palkinto:


Ihan tajuton kasa tavaraa! Iso kasa siirtokuvia ja tarroja, viila, vartalosuihke, kosteuspyyhkeitä, huulirasva, suklaapatukka ja 4 kynsilakkaa! Baby lipsejä olenkin halunnut testata vaan ei ole tullut ostettua. Oikein kiva siis! Tämä tapaus on nimeltään Hydrate, tuoksuu sitruunalle ja basilikalle. Muutamaan kertaan on päivän mittaan tullut lisäiltyä, ja aika usein olenkin unohtunut ihan vain haistelemaan tuoksua..
Myös tuo vartalosuihke tuoksuu hyvälle, tuoksuna Pink Grapefruit, Mandarin & Jasmine Tea Accords. Jotenkin tuttu tuoksu, oiskohan mulla ollu joskus joku hajuvesi aika lailla tämän tuoksuinen.. :)
Ja tykkään suklaapatukastakin. :) Ja siirtokuvista, nuo kukat varsinkin on söpöt!


Kynsilakat tarkemmin.. MiniOPIt Magazine Cover Mouse ja Innie Minnie Mightie Bow sekä Gina Tricot'n minit Feather black/white ja Sugar Pink. Saapa nähdä osaako sitä tikkulakkaa käyttää, mutta muut kyllä ihania!

Toinen, hieman maltillisemman kokoinen voitto osui kohdalle Mimosan blogissa.


Aika ihana! :) OPIn Avoplex Cuticle oil to go,  oon pitkään halunnu tätäkin testata. Varsinkin tähän aikaan vuodesta alkaa olla entistä tärkeämpää tuo käsien ja kynsien hoito, eli ehdottomasti tarpeeseen tulee. Tosi näppärä pakkaus! Vaikuttaa lupaavalta, ja tuoksuukin hyvälle. :)

Mitähän sitä seuraavaksi..? Ostoksiakin kohta saan hyppysiini, Mi Nailsilta ennakkotilasin Dance Legendin lakkoja pari kappaletta, ja pari muutakin tuotetta kaverina. Viikonloppuna olisi lasten serkun ristiäiset ja sinne pitäisi kynnet vielä keksiä, toivottavasti ehdin lakkailemaan.. :)

10 kommenttia:

Saa kommentoida!