tiistai 14. lokakuuta 2014

OPI Race Red

OPI Mustang-minisetistä seuraava yksilö kynsille. Tästä lakasta en pullon enkä tikunkaan perusteella ollut aivan varma olisiko ihan minun sävyni, mutta kynsillä epäilykset osoittautuivat täysin turhiksi. OPI Race Red kuivuu hitusen tummemmaksi miltä pullossa näyttää, ja tämä lakka on kyllä herkullisen punainen, tuijoteltava kerrassaan.


Minilakan sudin kanssa oli vaan vähän hankaluuksia, vaikkei se mikroskooppisen pieni ole.. Pari kuplaa onnistuin saamaan aikaiseksi, kun en tahtonut pienellä sudilla saada tarpeeksi lakkaa kerralla kynsille. Ja kynsinauhojen suttaamista en suosittele, koska punainen.. No, seuraavan lakkauskerran uskon olevan miellyttävämpi, tämän kun lunastin isompanakin itselleni.. :D Vähän kyllä vahingossa, tilasin tosiaan täysikokoisena saman kokoelman Girls Love Ponies-lakan parin kaverin kanssa, mutta ponin sijasta paketista paljastuikin tämä.. Poni tulee postissa, ja sain valita ostanko tämänkin hiukan edullisemmalla hinnalla vai laittaako myyjä ponin mukana palautuskuoren Race Redille. Onneksi tosiaan sama lakka löytyy minisetistä ja siitä syystä sillä lakkasinkin nyt että saisin päätettyä kumman vaihtoehdon valitsen. Saa siis isokin jäädä kokoelmaan. Hupsista.

Koristelut oli heti selvät. Näin nämä siirtokuvat Jutan blogissa, ja itsekin piti tilata nimenomaan punaisen päällä käytettäväksi. Näihin kynsiin menikin koko arkki, Mi Nailsilta ostettu mutta näköjään loppu tällä hetkellä. Pitää tarkkailla tilannetta ja ostaa lisää kun on taas saatavilla, olivat nimittäin oikein hyvin käyttäytyviä. Ehkä hiukan normaalia kauemmin näitä sai liotella mutta näitä myös sai kaikessa rauhassa siirrellä kynnellä.


Tulipas nyt kuviin kaiken maailman roskaa mukaan. Mutta onpas nyt romanttiset kynnet.

8 kommenttia:

Saa kommentoida!