lauantai 4. lokakuuta 2014

Vesivärejä

Huomenna on mieheni veljenpojan ristiäiset, ja tässä sinne lakatut kynnet. En nyt alkanut väsäämään kummemmin poikavauvakynsiä, siirtokuvatkin pinkit vaikka samanlaisia olisi sinisenäkin ollut. Lakkailin oman pojan päikkärien aikaan parissa pätkässä niin nopeahko piti olla. Siirtokuvien asettelussa toivomisen varaa mutta muuten ihan kivat.Gina tricot White ja  Sheer tints-sarjan punainen, sininen ja violetti lakka käytössä. En jaksa noiden nimihirviöitä nyt hakea.. :D Töpötelty värejä sinne tänne, mukavaa ja helppoa puuhaa. 

Bluesean siirtokuvat, oli oikein hyvin käyttäytyviä tällä kertaa. Menikin lähes täysi arkki, olikohan siitä pari käytetty. En ole muuten siirtokuvia hetkeen käyttänyt, enkä tintsejäkään, oli jo aikakin molempien kohdalla. 
Alkoi tuo siirtokuvakokoelma ärsyttämään, niitäkin alkaa olla niin iso nippu että on vaikea valita, ja niitäkin alkaa vahingossa säästelemään aina, vaikka mitäs niillä siellä laatikossa tekee.. :D Saahan noita lisää.


Sunnuntaina taas on sisko tulossa kylään, tekemään sushia! :D Samalla saan myös käsiini Mi Nailsin tilaukseni, valtuutin siskon noutamaan ostokset ja kuljettamaan ne tänne, Turussa kun asuu. Kätevää. :)

10 kommenttia:

Saa kommentoida!