keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Ihana Poni

Pinkki! <3 Ihana Girls Love Ponies taas kynsillä, Täysikokoisen pullon sudilla tämä on kyllä silkkaa rakkautta! Kaksi helppoa kerrosta. Koristeluiksi tuommoiset, miksikäs noita nyt kutsuisi, töyhdöt. Mukavan pirteä lakkaus. 


Pähkäilin tässä vielä aamulla olisiko pitänyt vielä noihin koristekuvioiden kulmiin jotkut strassit, glitterit tai niitit lisätä mutta annoin olla. Vai kaipaako nämä vähän vielä kimallusta? ISYLM pyöri kädessä jonkun aikaa, ehkä annan olla tämmöisenä pari päivää ja testaan sitä sitten parille kynnelle ainakin, jos lakkaus pysyy tarpeeksi siistinä.


Eli tässä lakkauksessa 3 kertaa OPI, Girls Love Ponies, Love.Angel.Music.Baby sekä OPI...Eurso Euro. LAMB oli kyllä hyvä ostos, parit pienet koristelut on vasta tehty mutta sanon kyllä että nam!


On muuten pinkkiä muuallakin kuin kynsillä. Todistettavasti mieheni näemmä tuntee minut, synttärilahjoja sekä puhelin että kamera.. Kännykkä 3 vuotta vanha, kameran sain tänä vuonna.. :)


Parit korvakorutkin taas askarreltu. Edelliset isylm-korvikset lähti kiertoon mutta halusin itsellekin tehdä.. Ylärivin punaiset flakielakkakorvikset on myös ihanat. :)

14 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet. Ja korvikset ah niin herkkuja...

  VastaaPoista
 2. Hienot kynnet ja kivoja korviksia

  VastaaPoista
 3. Rakastan pinkkiä :) aivan ihanat kynnet!

  VastaaPoista
 4. Ihanan värinen toi Girls Love Ponies<3

  VastaaPoista
 5. Onpa kauniit, ja kiva kun jätit yksinkertaiseksi. Eivät kaipaa mitään lisää :)

  Tervetuloa linkittämään blogisi ja samalla osallistumaan kolmen kynsilakan arvontaan :)

  http://iinaneloa.blogspot.fi/2014/10/linkita-blogisiarvonta.html

  VastaaPoista

Saa kommentoida!