lauantai 25. lokakuuta 2014

Pari yksinkertaista lakkausta

Pari kokeilua lyhyesti vaan. Lakkailin miitistä ostamallani Dance Legendin thermolakalla nro 178, tarkoitus oli koristella myös mutta toinen käsi tuli sotkettua kun piti varpaista parit lakanjämät poistaa.. Lähti vahingossa toisesta kädestä sen verran lakkoja ettei sitten viitsinyt alkaa koristelemaan. Olin näillä silti muutaman päivän, kun piti pähkäillä tykkäänkö vai enkö. Kylmänä sävy on ihana, useimmiten on vaan sen verran lämmin että melkein pysyy vaaleana kynnet. Tottakai tällä on kiva leikkiä mutta tuo pelkkä vaaleanpunainen on vähän tylsä. Jos olisi ehtinyt niitä koristeita laittamaan niin ehkä olisi ollut vähän mieluisammat.


Ei kyllä yhtään tiiä onko tämä kiva siis vai ei. Toisaalta jos sitä joutuu miettimään niin ei se ainakaan mikään älyttömän ihana ole? Mietin vähän että pitäisikö tämä myydä pois..


Tämä toinen lakkaus on nytkin kynsillä, China Glaze Community ja päällä Dance Legend Top Prismatic. Ehkä holotopperi vähän harmaannutti näin tummaa lakkaa, vaikka ohuelti yritin tuota sutia. Toisaalta kaipailisin vielä hiukan tummempaa ruskeaa muutenkin.. Tämän kanssa pähkäilen vielä jos jotain koristeluja tekisi..
Nyt ei ajatus kulje, onnistuin vähän telomaan itseni tuossa eilen.. Oltiin kauppaan lähdössä, kun astuin portaasta ohi ja taitoin nilkkani, revähti ja kohta oli turvonnut aika reippaasti.. Piti käydä ensiavussa näyttämässä, onneksi ei pahemmin käynyt.. Tueksi laitettiin side ja keppien kanssa kotiin. 
Nyt onneksi pystyy jo ihan hyvin liikkumaan, vähän arka on mutta eiköhän tuo kohta ole ihan kunnossa. 

4 kommenttia:

 1. Kivoja kynsiä ja voi ei sun jalka.Pikaista paranemista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä tällä jo varovaisesti kävelee.. :)

   Poista
 2. Voi itku sun jalkaa :/ Toivottavasti jo parempi! Mutta ihania lakkauksia, tuo thermopinkki on mun mielestä aivan ihana! <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos on se parempi jo.. jalan ulkosyrjässä kämmenen kokonen mustelma ja vähän vielä turvonnu mut kävelee tällä jo melkein normaalisti ja autolla ajelukin onnistu, keppejäkään ei enää oo tarvinnu onneks. :) Ihan sitevä se on, tuo sävy lämpimänä ei oo vaan ihan oma.. myyntiin pistinkin blogikirpulle jos joku sen haluais :D

   Poista

Saa kommentoida!