keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Hopotus: Myllyn Paras Voitaikinataskut

Taas pääsin Hopottajien kautta tuotetestausta tekemään, nyt leivontapuuhia siis luvassa, mikäs sen mukavampaa! Testattava tuote on siis Myllyn Paras Voitaikinataskut.

kuva:myllynparas.fi


Oli yllättävän vaikeaa päättää millä näitä täyttäisi, pähkäilin tuota pitkään vielä kaupassakin kun olin näitä hakemassa. Paketistakin löytyy muutama kivan oloinen ohje tottakai, jos itse ei keksi mitä tekisi.. Tai itsellä ehkä ennemmin oli runsaudenpulasta kyse, liikaa ideoita :D Tämmöiseen sävellykseen päädyin. Paistoin tosin vain viisi taskua eli puolet paketista, täytettä jäi puolet yli. Meneepä ihan leivänkin päällä mukavasti.. :) Koitan myöhemmin keksiä vielä makean täytteen näille.
Nämä ensimmäiset olivat muuten hitusen liian pitkään ehkä uunissa, hyvältä silti maistui.

-----

1 paketti Myllyn Paras voitaikinataskuja
1 kananmuna

täytte:
2dl vispikermaa
100g tuorejuustoa, esim ruohosipuli
100g kylmäsavulohta
pieni punasipuli
persiljaa
valkopippuria

koristeluun:
kurkkua
punasipulia
persiljaa

Voitele voitaikinataskut ja paista 225 asteessa 15 minuuttia.

Vaahdota kerma. Pilko kylmäsavulohi pieniksi kuutioiksi, silppua sipuli ja muutama tupsu persiljaa hienoksi. (Jätä sipulista muutama ohut siivu pilkkomatta koristelua varten) Sekoita täytteen aineet yhteen, laita jääkaappiin vetäytymään vähäksi aikaa.

Täytä jäähtyneet taskut lusikallisella täyteseosta, koristeeksi kurkkusiivuja, pari punasipulirengasta ja tupsu persiljaa.


-----

Ihan hyviä tuli, suosittelen kyllä lisäämään tuohon omaan ohjeeseeni vielä tilkan sitruunamehua, itseltä unohtui.. Tämmöinen löysempi täyte on kyllä syömisen kannalta hiukan kinkkinen, voisi ehkä hiukan jämäkämpänä versiona kokeilla. Pursuaa muuten täytteet yli. Vaikka maustamatonta tuorejuustoa kerman tilalla, vähän notkistettuna, ja siihen sekoittelee loput ainekset.

Joka tapauksessa nämä taskut on ihan hauska idea, nopeasti saa jotain pientä kahvipöytään ja ihan hyvän makuisia. Jämäkämpi täyte kannattaa valita jos sotku haittaa.. Saa nähdä mitä makeaksi keksin, vaahtoja ja mousseja vaan tulee mieleen.. Ehkä sitä täytteen määrääkin voi tietty vähentää :D Palataan asiaan. :)

4 kommenttia:

Saa kommentoida!