keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Joulu lähestyy..

Tulin osallistuneeksi kauneudenkaupan joulukynsikilpailuun, saa käydä antamassa äänensä. Äänestäneille arvotaan lahjakortti joten ihan siinäkin mielessä.. :)

Lakkaus tuli toteuttaa tietty OPIn lakoilla, aiheutti pientä päänvaivaa. Kaivoin kaikki OPIni laatikosta pöydälle ja lähdin suunnittelemaan, vihdoin ja viimein tuli tarpeeseen myös myytyjen lakkojen tarpeettomaksi jääneet swatchtikut.

Enemmän ja vähemmän onnistuneita.. Kivoja ideoita tuli mutta kynsille toteuttaminen oli hiukan sitten toinen juttu. Tikut kun ovat sentin verran pidempiä, ja hiukan leveämpiä kuin omat kynnet, niin olihan se vaikeampaa. Voisi tietty harkita kokeilevansa akryylimaaleilla koristelua, tuolla kyllä jotkut maalit onkin. En kyllä yhtään tiedä miten toimisivat kynsillä, ja aika vanhatkin ne taitavat olla.. 


Halusin maalailla aksenttikynteen jonkunlaisen joulukuusen. OPI-lakoissani värivalikoima on hiukan vajaa, vihreäähän olisin kaivannut.. Sain sopivan sävyn aikaiseksi lopulta sheer tintseillä, sarjan keltaisella ja sinisellä sävyllä sinisen lakan päälle. Pelkkä keltainen pohjavärin päällä ei ollut ihan hakemani sävy, siksi molemmat. Lopultahan se keltainen jäi pois kokonaan kun yksinkertaistin suunnitelmaa.

Sininen sheer tints-lakka  I Can Teal You Like Me sai jäädä, pohjalle lakattu sininen OPI...Eurso Euro oli pelkiltään vähän liian violettiin taittuva, sävystä tuli mielestäni mukavampi näin. Päälle Pure-hippusia, esittääkö tähtiä vai lunta, en tiedä. Kultainen kuusi, pari joulupalloa ja  snown glitterpyörylä kuusenlatvaan.


Tämmöisen kuvan loppujen lopuksi lähettelin kisaan. Huomaa kömpelö pullopose. :D

Käytetyt lakat: OPI...Eurso Euro, I Can Teal You Like Me, Love.Angel.Music.Baby, You Only Live Twice, I Snow You Love Me, Pure

Viihdyn muuten yllättävän hyvin näin sinisillä kynsillä.

16 kommenttia:

 1. Nämä on kyllä tosi hienot joulukynnet! :) Ei aina sitä perus puna-vihreä-kultaista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Piti siksikin tehdä siniset kun purea oli pakko testata sinisen päällä, kun arvelin että näyttäisi hyvältä.. Ja niinhän se on :D Vaikka kyllä se tuolla punaisella tikullakin on vallan kaunis :)

   Poista
 2. Johan oli äänestäminen tehty hankalaksi.. :D Kaunis lakkaus, sai mun äänen :)

  VastaaPoista
 3. Onpa kauniit! Huisin hieno tuo joulukuusi :) Kieltämättä kilpailun äänestys jäätävän sekavaa.. mahtaako voittaa eniten ääniä saanut vai parhaimmat tähdet saanut :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Itseäkin vähän mietityttää tuo et miten se sit menee.. :D

   Poista
 4. Ihanat joulukynnet! Voi että odotan kyllä joulukuuta, että pääsee itsekin väkertelemään kaikenmaailman jouluisia koristeluita! :3 OPIni eivät ihan riitä tuohon kisaan (lue = omistan yhden) vaikka kovasti olisi kiinnostanutkin, mutta kävinpä ainakin äänestelemässä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Saahan noita jo tehdä jos tykkää, kaikenmaailman joulunavauksiakin ollu jo kauppakeskuksissa ja muissa.. :D Nii et tuskin tuota kukaan ihmettelis. :)

   Poista

Saa kommentoida!